Bli partner - Info och registrering

Lev bättre än någonsin!

Bli partner - dina alternativ Oberoende distributör av PM International / FitLine

PM International AG

Här hittar du information om dina möjligheter och fördelar som oberoende distributör av PM International / FitLine produkter. Vi kommer att förklara villkoren och registreringsprocessen för dig och vi kommer också att registrera dig om du vill bli partner.
Som partner har du möjlighet att bygga upp ett eget företag eller en extrainkomst. Förutom att sälja produkterna direkt som återförsäljare kan du bygga upp ett rekommendationsnätverk (strukturell försäljning) och låta dina kunder få leveranser direkt från tillverkaren. På så sätt kan du bygga upp en riskfri verksamhet utan lagerhållning, fakturor, frakt osv. och koncentrera dig på rekommendationer, kontakt med människor och stöd från ditt nätverk.

Känner du inte till produkterna ännu? Inget problem! Din partnerregistrering är kopplad till en första beställning av våra basprodukter, så att du kan bekanta dig med allt utan några förpliktelser. Eller så kan du prova det som kund först!

Bli en PM International distributör sverige

Vem är erbjudandet riktat till?

Om du vill bli en framgångsrik partner bör du själv använda våra globalt populära produkter och stå bakom dem med entusiasm och övertygelse. Du ska tycka om att göra gott för människor och hjälpa andra att få en bättre livskvalitet.
Det finns inga andra krav eller förpliktelser. Du bestämmer själv i vilken utsträckning du vill vara aktiv och hur hög din inkomst ska vara, även om du bara vill rekommendera ibland. Vårt team stöder dig professionellt och pålitligt med över 20 års erfarenhet.

Använd något av följande alternativ om du vill registrera dig direkt eller få detaljerad information från oss och kontakta teamet:

Begär FitLine rådgivning

1. Variant

Fyll i formuläret

Vi rekommenderar starkt att du diskuterar dina registreringsalternativ och öppna frågor i förväg och går igenom registreringsprocessen med oss. På så sätt gör du inga misstag!

Kontakta oss

2. Variant

Registrera dig online

Här kan du gå direkt till online-registreringen. Du väljer ditt startpaket i formuläret, fyller i dina uppgifter och skickar in dem. Om du inte är säker på vad du behöver, kontakta oss först!

Registrera online

Dina möjligheter som distributör

För närvarande fortsätter det tyska företaget att väcka uppmärksamhet på grund av sin oöverträffade framgångssaga och den största tillväxten i branschen. Företaget PM International grundades 1993 och är nu ett av världens nio största företag inom direktförsäljning, har etablerat sig i över 45 länder världen över och har hittills fått otaliga utmärkelser. Det är inte utan anledning att fler och fler som vill bli aktiva inom branschen för nätverksmarknadsföring/referral marketing väljer detta företag.
Men vad är egentligen direktförsäljning/nätverksmarknadsföring? Vilka möjligheter erbjuder den dig i ditt liv?

Nätverksmarknadsföring är en underform av direktförsäljning och innebär i korthet att tillverkaren av en produkt inte säljer sina varor via grossister och butiker och inte gör reklam för sig själv. Principen är mycket enkel: marknadsföring och reklam överlåts uteslutande till personer som själva gillar produkterna och rekommenderar dem till andra. Om rekommendationerna leder till försäljning betalas provisioner ut proportionellt för försäljningen.

Dina kunder som du har rekommenderat kan t.ex. beställa via din rekommendationslänk i webbutiken, du kan få dem levererade av tillverkaren eller så kan du sälja produkterna vidare direkt med vinst, som i vanlig handel.

Förutom att rekommendera kunder har du möjlighet att registrera andra partner, vilket bygger upp en så kallad försäljningsstruktur. Detta skapar ett eget team av nätverk av personer som också arbetar med produkterna och företaget PM International. Inom ett team handlar det om stöd till varandra och utbildning av nya partner. Du kommer också att delta i försäljningen i enlighet med marknadsföringsplanen.
All ersättning regleras av denna extremt rättvisa och lukrativa marknadsföringsplan. En bra plan belönar prestationer och engagemang, ger alla lika möjligheter och hindrar inaktiva personer från att tjäna bra.

Sådana distributionskanaler anses av marknadsföringsexperter vara framtiden för marknadsföring i allmänhet, eftersom rekommendationer från person till person är mycket mer meningsfulla och effektiva än konventionell reklam. Det är inte för inte som det redan finns flera 10 000 företag världen över som säljer via dessa kanaler och onlinevärlden är full av affiliateprogram som i slutändan använder sig av samma princip.
Smart är den som använder dagens geniala möjligheter i sitt liv. Nedan kan du läsa mer om de villkor och förmåner som du kan dra nytta av:

Dina villkor och fördelar som partner

Bli Partner av FitLine PM International
 • Bygg upp en inkomst på ett flexibelt sätt och enligt dina önskemål och mål genom förmedlingsprovisioner, som en extra inkomst på deltid eller som ett långsiktigt heltidsjobb.
 • Du är egenföretagare, men har ingen risk, inga höga investeringar, kan arbeta så mycket och så ofta som du vill och är obunden på en viss plats.
 • Få en obegränsad "passiv inkomst" genom att bygga upp en försäljningsstruktur.
 • Du behöver ingen utbildning eller yrkesbakgrund.
 • Fri från krav på t.ex. minsta omsättning etc. - inga skyldigheter, inget behov av att köpa, inget behov av lagerhållning, egen frakt osv.
 • Du kan vara aktiv över hela världen, oavsett var du befinner dig, och arbeta via sociala medier och online.
Arbeta i ett team på PM International
 • Enkel registrering med ett startpaket för endast 220 SEK plus din första beställning med produkter för eget bruk. Vi kommer att diskutera vilka produktpaket du kan välja bäst!
 • Omedelbart efter registreringen aktiveras din kostnadsfria nätbutik, som du kan använda för att registrera och beställa från partners och kunder över hela världen.
 • Vid behov kan du använda ett genialt "Direct Cash Programme" för att ta emot provisioner från kundbeställningar direkt till ditt konto. I annat fall sker betalningen punktligt under följande månad efter räkenskapsperioden.
 • Värdefulla tilläggsförmåner som ett bilprogram för betalda leasingbilar, pensionssubventioner, resor och utbildning är tillgängliga för dig från och med vissa försäljningsnivåer.
 • Vill du också ha en god ekonomisk trygghet för din ålderdom och för att kunna testamentera ditt företag senare? Detta är också möjligt!
Vill du ta en ny yrkesmässig väg?

Letar du efter möjligheter att ta en helt annan karriärväg än du kanske har gjort tidigare? Tycker du om att lära dig, klara av utmaningar och växa bortom dina tidigare gränser, både ekonomiskt och personlighetsmässigt? Vill du ha mer frihet i din vardag, så att du kan forma ditt liv enligt dina egna regler? Kanske också med en optimal kompatibilitet med familj och barn?

Då är det helt rätt för dig att arbeta som en oberoende partner till PM International. Vi, som ditt framtida team, kommer att stödja dig i detta, förutom intensiva och många evenemang, utbildningar, online och offline genom företaget.

Fyll i följande formulär om du vill ha mer information, vill komma igång eller behöver ett möte för att fatta ett beslut!

Bli partner eller få mer information

Fyll i kontaktformuläret

Begär rådgivning

Vi hjälper dig om du vill bli partner och går igenom dina alternativ och din registrering tillsammans med dig. Om du är osäker och vill ha detaljerad information först, skickar vi den till dig. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Använder du FitLine produkterna för närvarande?

    

Vi kommer endast att använda dina uppgifter för att behandla din förfrågan. Till integritetspolicy. Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine.

Våra fördelar

Kompetens

Dra nytta av vår erfarenhet sedan 2001 - inom Network Marketing, med detta företag och inom den världsomspännande distributionen av produkterna.

Personlig & individuell

Vårt stöd är alltid personligt och individuellt. Vi behandlar varje partner med värdighet och respekt. Vi lyssnar uppmärksamt på deras mål och behov.

Åtagande

Våra relationer med våra partners går långt utöver att sälja produkter. Vi vill visa dig hur du kan leva ett bättre och hälsosammare liv och kommer att stödja dig på ett holistiskt sätt.

Vad teamet erbjuder dig

Vi stöder din framgång

Vårt team garanterar dig professionellt stöd och samarbete. Vi vill att du ska lyckas och nå dina mål. Enligt dina önskemål och behov kommer vi att följa med dig och arbeta nära dig så länge och så mycket som du vill.

Framgångsrikt team med erfarenhet sedan 2001

Du blir en del av ett av de mest framgångsrika teamen i branschen när du kommer till oss! Vi har skrivit framgångshistorier med tusentals partners över hela världen sedan 2001. Våra år av erfarenhet av att bygga upp framgångsrika företag och arbeta med människor kommer att gynna dig, eftersom vi kommer att överföra denna kunskap direkt till dig. Det är det snabbaste sättet att nå dina mål.

Utbildning och material för affärsutveckling

Företaget ger dig en mängd arbetsmaterial och utbildningar för att du ska kunna utveckla ditt företag på ett framgångsrikt sätt. Dessutom kommer vårt team att förse dig med omfattande material så att du kan lära dig allt du behöver för ditt nya företag.

Holistisk expertkunskap

I flera årtionden har jag och mitt team haft expertkunskap om produkterna och inom områdena näring, näringsämnen och optimering av näringsämnen, sport, fitness, önskad figur eller framgångsrik fettförlust och anti-aging. Du har stor nytta av den här kunskapen i ditt arbete med kunder och partner!

Data och fakta om företaget

Bli partner av FitLine / PM International
 • Det tyska företaget PM International, som finns i över 45 länder världen över, grundades 1993 och är fortfarande familjeägt och oberoende av börsen.
 • Med en omsättning på mer än 2 miljarder USD per år är det för närvarande ett av de nio största direktförsäljningsföretagen i världen och har hittills sålt mer än 800 miljoner produkter.
 • Produktlinjen är Made in Germany och tack vare företagets eget transportkoncept för näringsämnen och mer än 70 patent är den unik och mycket eftertraktad i hela världen.
 • Samarbeten med till exempel University of Applied Sciences Upper Austria och LIST (Luxembourg Institute of Science and Technology) stöder utvecklingen av innovativ teknologi.
 • Många stora idrottsföreningar och flera tusen toppidrottare världen över uppskattar och använder också produkterna.
 • Företaget har fått många utmärkelser och priser genom åren, bland annat för rättvis direktförsäljning. Marknadsplanen är också godkänd av domstolen.
 • Med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti på produkterna kan du testa dem riskfritt.