Beställ Amino och få råd

Lev bättre än någonsin!

Amino - med essentiella aminosyror Oberoende distributör av FitLine

  • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

Med FitLine ProShape Amino får du i dig alla essentiella aminosyror med optimalt biologiskt värde på ett enkelt sätt. Vegansk och mycket ren. Innehåller 180 kapslar. Beställ det patenterade originalet här:

633,00 SEK

Beställ Amino

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Översikt Amino

Idealiskt kombinerade, mycket biotillgängliga och samtidigt veganska essentiella aminosyror är en optimal lösning för alla som vill komplettera sitt dagliga aminosyraintag eller proteinintag på ett förnuftigt sätt. Aminosyror är inte bara intressanta för idrottare utan också för veganer och vegetarianer.

Det är vad Amino ger dig:

  • Rik på essentiella aminosyror som bidrar till upprätthållande och tillväxt av muskelmassa.
  • Innehåller alla essentiella aminosyror i optimal kombination:
  • L-leucin (15,38 %), L-valin (13,02 %), L-isoleucin (11,62 %), L-lysinhydroklorid (11,22 %), L-fenylalanin (10,13 %), L-treonin (8,71 %), L-metionin (5,49 %), L-tryptofan (2,90 %)
  • Veganbaserat aminosyrapulver i kapslar. Kapselskal av cellulosa.
  • Hög biotillgänglighet och patenterad formel.
  • Amino är en av de produkter som används och rekommenderas av professionella idrottare och idrottsföreningar över hela världen. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om ämnet sport.

Beställ Amino direkt online från tillverkaren:

Beställ Amino

Hur man använder aminosyrorna korrekt

Ta 6 kapslar Amino Aminosyror dagligen med ett glas vatten. Du kan också dela upp mängden i 2 portioner, till exempel 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar på kvällen innan du går och lägger dig.

Amino kan kombineras med andra produkter från detta sortiment. Fråga oss gärna om användbara kombinationer!

Om du är aktiv inom sport är det lämpligt att ta aminosyrorna omedelbart före och efter träning. Om du har specifika mål är du välkommen att kontakta oss och diskutera en optimal kombination och användning i din individuella situation.

FitLine Amino kosttillskott för mer energi
Idrottare - FitLine Aminosyror

Vad är aminosyror och vad är deras biologiska värde?

Proteiner består av aminosyror som är de minsta byggstenarna som utgör de olika proteinerna beroende på deras kombination och sammansättning. Vår mänskliga kropp består t.ex. av ca 15-17% proteiner som är byggstenar och funktionella bärare, t.ex. i muskler och många andra celler. Proteiner (aminosyror) bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.

De otaliga typerna av aminosyror delas in i sådana som kroppen själv kan syntetisera (icke-essentiella aminosyror) och så kallade essentiella aminosyror som inte kan syntetiseras av människokroppen själv men som den behöver. Eftersom kroppen ständigt befinner sig i ett uppbyggnads- och nedbrytningstillstånd behöver den regelbundet dessa essentiella aminosyror via maten. De kan inte lagras under lång tid. Därför är en regelbunden basförsörjning av dessa viktiga byggstenar för kroppen idealisk.

För oss människor är aminosyrorna isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, tryptofan och valin essentiella aminosyror. Från dessa kan kroppen bilda andra aminosyror och alla typer av proteiner. Under vissa omständigheter kan även andra aminosyror bli essentiella.

Allt protein är inte detsamma

Om du äter protein i din kost varje dag, varför kan det då vara intressant att använda ett tillskott? Har du någonsin funderat på hur många essentiella aminosyror du egentligen får i dig på en dag? Förmodligen inte!
Varje form av protein skiljer sig åt i sammansättningen av de aminosyror som det innehåller. Till exempel skiljer sig mjölkproteinet i ost från proteinet som finns i fisk eller nötter.

Hur värdefullt ett livsmedelsprotein är för dig avgörs av hur lik sammansättningen är mänskligt protein, eller sammansättningen av de aminosyror som är nödvändiga för människokroppen. Det är så man beräknar de "biologiska värdena" eller - för att vara mer vetenskapligt exakt - det så kallade NNU-värdet som visar hur mycket av proteinet som kan införlivas i kroppen. Allt som inte omvandlas till kroppseget protein bryts ner till energi, fett och kolhydrater och bildar metaboliska slutprodukter som exempelvis urinsyra. Ett exempel: gelatin har ett värde på nästan 0 eftersom en av de essentiella aminosyrorna (tryptofan) nästan helt saknas. Användare har därför ofta en missuppfattning när de konsumerar ett protein och inte tar hänsyn till dessa värden.

Om man återskapar en optimal kombination av aminosyror i laboratoriet får man ett "protein" som inte finns i livsmedel och som därför överskrider alla värden för människokroppen. Du har en maximal avkastning och inkorporering i din kropp. Denna fördel används ofta av idrottare som vill ha ett högt intag med lite metaboliskt arbete i kroppen samtidigt. FitLine ProShape Amino kan också vara mycket intressant för vegetarianer och särskilt för veganer eftersom vegetabiliska proteiner ger ännu sämre värden än animaliska proteiner. Vissa andra situationer kan också göra användningen av essentiella aminosyror intressant. När allt kommer omkring gör en sådan produkt det otroligt enkelt för dig att se till att din kropp får alla essentiella aminosyror den behöver varje dag.

Om du har några frågor eller är osäker på om Amino-produkten är rätt för dig, skriv till oss som oberoende distributör till PM International AG / FitLine så hjälper vi dig gärna!

Köp Amino
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine