Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Barnprodukter för optimering av näringsämnen Oberoende distributör av PM-International / FitLine

FitLine produkter PM International AG

FitLine Barnprodukter ligger oss särskilt varmt om hjärtat. Här presenterar vi våra tre bästa produkter som du kan ge ditt barn för att se till att det får ett perfekt näringstillskott varje dag. Barn är ofta mycket kräsna när det gäller vad de äter och föredrar en viss smak (t.ex. godis) framför en hög näringstäthet (t.ex. grönsaker).
Vilken förälder vet inte att deras barn inte äter grönsaker, utan är mest sugna på pasta, pizza och godis.
Barn växer och utvecklas och behöver därför en särskilt stor mängd näringsämnen, som ofta är svårare att tillgodose med sådana preferenser från barnens sida.

Med vårt FitLine produktsortiment erbjuder vi dig en helhetslösning för extra näringstillförsel, för med bara en välsmakande dryck per dag kan du ge ditt barn många viktiga vitaminer, mineraler och många goda sekundära vegetabiliska föreningar.

FitLine produkter för barn / barnprodukter

Följande produkter är våra viktigaste rekommendationer:

1. PowerCocktail Junior är ett bastillskott som alla barn kan få varje dag. Produkten innehåller en grundläggande tillförsel av många vitaminer, mineraler och många vegetabiliska föreningar och är speciellt utformad för barns behov.

2. Omega-3-fettsyror rekommenderas absolut för barn. De kan användas av mamman redan under graviditeten. Den veganska versionen med en utsökt apelsinsmak är också perfekt för barn.

3. En hemlagad yoghurt är en enkel barnmat som ger en enorm mängd levande mjölksyrakulturer. Yoghurten kan också blandas väl med andra produkter, frukt etc.

FitLine produkter PM International AG

Produkter som rekommenderas för barn

Beställ FitLine Feel Good Yoghurt
324,00SEK
Yoghurtpulver

Yoghurtpulver för framställning av färsk yoghurt med levande mjölksyrakulturer. Du behöver ett Yoghurtberedare för framställningen.
Info om Yoghurt

Populäraste

Beställ FitLine PowerCocktail Junior
399,00SEK
PowerCocktail Junior

Perfekt och välsmakande basblandning med vitaminer, mineraler och vegetabiliska föreningar, särskilt för dagligt tillskott för barn.
Info om PowerCocktail Junior

Beställ FitLine Omega 3 Vegan
397,00SEK
Omega 3 Vegan

Omega-3-fettsyror med läcker apelsinsmak, vegansk från rena alger. Extremt viktigt för barn som ett komplement.
Info om Omega 3

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Vad behöver barnen?

När man kommer till saken börjar den optimala vården av ett barn redan under graviditeten via mamman. Därför lägger många blivande mödrar särskild vikt vid en balanserad och näringsrik kost under denna tid och använder dessutom en grundläggande näringstillförsel och även omega-3-fettsyror. Under denna tid får barnet näring direkt från moderns blod. Senare får den dem via modersmjölken.

När barnet blir äldre funderar många mödrar på hur de ska kunna garantera en balanserad och näringsrik kost med många vitaminer och mineraler. Detta beror på att barn i regel gillar att äta färdigmat, snabbmat, mycket godis och mycket bearbetat mjöl och produkter av det.

Väldigt få barn är dock vana vid högkvalitativ mat med mycket färska grönsaker från tidig ålder eller vill helt enkelt inte äta dem.
Många föräldrar undrar om barnet får tillräckligt med vitaminer, mineraler och vegetabiliska föreningar från spannmål, pizza, pasta och godis!

Om du vill göra det lättare att ge dina barn en riklig mängd mikronäringsämnen dagligen kan det vara klokt att använda innovativa kosttillskottsprodukter av hög kvalitet. För barn är det bästa sättet att göra detta genom näringsdrycker.
Från ungefär 12 års ålder kan ditt barn också använda de grundläggande näringsprodukterna för vuxna.

Vilka barnprodukter för vilka barn?

Våra FitLine barnprodukter är en enkel lösning för att ge ditt barn grundläggande näringsämnen. Under graviditet och amning försörjs barnet av dig som mamma. Under denna tid kan du använda Optimal Set och åtminstone Omega 3-fettsyrorna, eventuellt även aminosyrorna. Det beror på din kost.

Våra barnprodukter är tillåtna som kosttillskott från 3 års ålder. Du kan sedan ge ditt barn vår cocktail för barn. Den smakar gott och är utformad för att tillgodose ditt barns behov. Eftersom den kan blandas i vad som helst, t.ex. i juice eller yoghurt, borde det inte vara några problem att få ditt barn att äta den på något sätt. :-)

Vi rekommenderar också att du lägger till veganska omega-3-fettsyror i ditt barns kost. De är vattenlösliga och har en god apelsinsmak. Vi skickar gärna mer information om Omega 3 för barn, fråga oss!
Vårt yoghurtpulver för att göra en dryck eller maträtt med levande mjölksyrakulturer är ytterligare ett hemligt tips som du kan använda för att laga läckra rätter till ditt barn.

Om ditt barn idrottar mycket i högre åldrar rekommenderar vi att du dessutom använder aminosyror.
Om du har några frågor, t.ex. om ditt barns speciella situation, kan du kontakta oss som partner till PM International AG / FitLine:

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva produkter som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.