Beställ Cellskydd* och få råd

Lev bättre än någonsin!

Cellskydd (Antioxy)* Oberoende distributör av FitLine

  • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

FitLine Cellskydd Antioxy* innehåller en kombination av provitamin A, vitamin C + E och spårämnet selen, kombinerat med många växtextrakt. De bildar ett optimalt team för att stödja immunförsvaret**. Köp originalet i onlinebutiken - burk med 450 g, räcker i 2 månader:

492,00 SEK

Beställ Cellskydd

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Cellskydd* är en populär produkt som är idealisk att använda som ett komplement till Optimal Set för att främja antioxidantskyddet* i kroppens celler. Vi kan använda den för att stödja immunförsvaret** och för att skydda cellen mot effekterna av fria radikaler*.

Det är vad Cellskydd* ger dig:

  • Innehåller mycket lättillgängligt C-vitamin, E-vitamin, provitamin A (betakaroten) och selen.
  • Berikad med en innovativ kombination av bioflavonoider: extrakt och koncentrat av kryddor, frukt, bär, grönsaker och örter, t.ex. acerolaextrakt, ingefäraextraktpulver, gurkmejakoncentrat och många fler.
  • Stödjer immunförsvaret** och skyddar cellerna mot oxidativ stress*.
  • Stödjer näringsupptaget genom det patenterade, unika näringstransportkonceptet.
  • *Selen, E-vitamin och C-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • **Selen och C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.
Köp nu

Hur använder du Cellskyddet (Antioxy)*?

Produkten FitLine Cellskydd* är ett pulver som du rör ut i ett glas med stilla, inte varmt, vatten.

Drick det på morgonen före frukost och ta det helst oberoende av en måltid. Du kan också dricka det under dagen om du redan använder vår PowerCocktail på morgonen.

I princip kan du också blanda Cellskyddet* direkt med många andra produkter, t.ex. mineraldrycken Resto, vitamin B-komplexet Acti, Beauty, med våra Omega 3-fettsyror eller till och med Drink Yoghurt.

Om du har några frågor om korrekt användning av produkten Cellskydd* skriv bara till oss!

FitLine cellskydd antioxy* i en burk
Starkt immunsystem** med många växtämnen från FitLine cellskydd*

Vad är oxidativ stress?

Du har säkert hört uttrycket förut men kanske vet du inte exakt vad det betyder? Oxidativ stress utlöses i kroppen av så kallade fria radikaler. Fria radikaler är mellanprodukter i ämnesomsättningen som därför automatiskt ständigt produceras i varje cell i vår kropp.

Fria radikaler är mycket reaktiva och därför aggressiva syremolekyler eller organiska sammansättningar som innehåller syre. De strävar reaktivt efter att ta elektroner från en annan atom eller molekyl i kroppen och binda dem till sig själva.
Reaktionerna resulterar i kedjereaktioner som leder till en stadig ökning av fria radikaler. Detta leder till s.k. oxidativ stress som kan vara påfrestande för kroppens celler. Om kroppen utsätts för en för hög koncentration av fria radikaler eller har för få antioxidanter för att dämpa processen kallas det oxidativ stress.

Förutom en dålig, näringsfattig kost finns det vissa faktorer som ökar eller ytterligare utlöser oxidativ stress i kroppen. Dessa inkluderar till exempel miljöföroreningar, rökning, men också elektrosmog och alkohol, vissa läkemedel eller intensiv sport.

Våra kroppsceller är dock inte försvarslösa mot fria radikaler. Så kallade antioxidanter fångar idealiskt upp dem innan cellskador uppstår. Det finns många olika typer av antioxidanter, varav vitamin C* och E* förmodligen är de mest kända, men det finns många andra antioxidativa ämnen. Kroppen producerar också egna antioxidanter, t.ex. det kroppsegna ämnet SOD, som finns i nästan allt levande. Ju fler olika antioxidanter vi får i oss dagligen desto bättre skyddas kroppen.

För alla som vill stödja sitt immunförsvar**, till exempel de som har mycket med människor att göra eller som vill ha en extra antioxidant* till sina celler, rekommenderas produkten FitLine Cellskydd* varmt.

Köp Cellskydd

*Selen, E-vitamin och C-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. **Selen och C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi1 drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi1: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

1Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine