Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Energidryck* Acti Oberoende distributör av FitLine

 • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

Köp den original FitLine Activize Oxyplus Acti energidrycken* direkt från tillverkaren - pulvret för att förbereda en utsökt dryck är bästsäljaren i produktlinjen. Njut av energi* - med alla B-vitaminer + guaranaextrakt. Ger ca 100 portioner:

378,00 SEK

Beställ produkten

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Acti, B-vitaminkomplexet, är den mest eftertraktade produkten när det gäller energi* och koncentration**. Det innehåller alla B-vitaminer och C-vitamin kombinerat med guaranaextrakt och tillverkas och bearbetas med patenterade teknologier. Så billig och samtidigt imponerande stark att den ofta används separat, annars finns den som en del av Optimal Set och rekommenderas särskilt i denna kombination!

Det är vad produkten ger dig:

 • Förser dig med alla 8 B-vitaminer (vitamin B1, B2, niacin (B3), B5, B6, biotin (B7), folsyra (B9) och vitamin B12) plus vitamin C
 • *Vitamin B1, B2, B5, B6, B12, C, Niacin och Biotin bidrar till normal energiomsättning. Med vitamin B2 (riboflavin) och niacin – bidrar till att minska trötthet och utmattning.
 • **Pantotensyra bidrar till normal mental prestation
 • Exklusiv sammansättning med guaranaextrakt och ett speciellt algpulver
 • Populär bärsmak - rena naturliga aromer och färgämnen från rödbetsjuice
 • Glutenfri, laktosfri, vegansk
 • 2-faldigt patenterad och exklusiv med det patenterade näringstransportkonceptet – stödjer näringsupptaget
 • Extremt framgångsrika och populära inte bara i vardagen utan även inom fitness, hobby- och professionell sport
Beställ Acti

Hur man använder produkten på rätt sätt

I burken finns en måttsked som du kan behöva fiska upp ur pulvret (t.ex. med en ren gaffel). Det rekommenderade dagliga intaget är 3 skopor, t.ex. en på morgonen, en vid lunchtid och en tidigt på eftermiddagen. Ta 1 msk pulver från burken och tillsätt det till ca 40 ml stilla och kallt vatten. Det är bäst att dricka drycken oberoende av en måltid helst med lite tid emellan. På så sätt kan din kropp absorbera näringsämnena bättre.

Du kan anpassa användningen av drycken efter dina egna behov. Många dricker till exempel en första portion på morgonen före frukost och en andra på eftermiddagen när man är trött på jobbet. Andra vill använda de extra näringsämnena precis före sport eller träning. Eftersom den är certifierat dopingfri är detta en av de mest populära och framgångsrika produkterna, även inom elitidrotten.

Om du har beställt den i Optimal Set kan du med fördel blanda den med Basics på morgonen och/eller dricka den separat. Du kan också blanda Acti direkt i glaset med vissa andra produkter, t.ex. Beauty eller Cellskydd (Antioxy).

Om du är kund hos oss kommer du att få ytterligare information om produkten via e-post efter att du har lagt din beställning. Du är också välkommen att kontakta oss när som helst om du har några frågor eller funderingar.

FitLine Activize rörd i ett glas
FitLine Activize Oxyplus Pulvret
Activize för energi* från PM International

Kraft och energi* för dagen

Varför använder vi och tusentals andra människor världen över denna exklusiva och patenterade dryck? I vilka situationer kan den rekommenderas för dig?

Många vitaminer i vår kost är ganska instabila och bryts ned vid förvaring, exponering för ljus eller till och med uppvärmning. B-vitaminerna är särskilt känsliga för detta. Dessa vitaminer som också är vattenlösliga lagras inte i kroppen, med undantag för vitamin B12. De finns därför bara tillgängliga under en kort tid, men är ändå livsviktiga. Att få i sig ytterligare B-vitaminer via näringsprodukter kan hjälpa många människor att komplettera sitt intag på ett enkelt sätt.

Helst bör B-vitaminer alltid tas i kombination, dvs. i komplex, vilket är fallet med denna produkt. FitLine Activize Oxyplus Acti energidrycken* innehåller också små mängder guaranaextrakt, ett växtämne som innehåller naturligt bundet guarana-koffein. Det blir allt populärare som ett övertygande alternativ till kaffe.

Om du vill ta in extra näringsämnen på ett heltäckande sätt och inte bara B-vitaminer är Optimal Set exakt rätt produktpaket för dig. Förutom energidrycken* innehåller det även två andra kompletterande produkter med mineraler, spårämnen, andra vitaminer och mycket mer för att avrunda din dagliga näringsoptimering.

Särskilt för barn upp till 12 år bör du helst inte använda denna dryck. Produktserien innehåller en näringsdryck som har utvecklats för att passa barns behov: PowerCocktail Junior.

I vårt team har FitLine Activize Acti energidrycken* varit en av de mest populära favoritprodukterna i över 20 år som vi använder dagligen i kombination med Optimal Set. De allra flesta användare blir snabbt förtjusta i produkten och vill inte längre vara utan den för att få energi*.

I de flesta fall är det meningsfullt att ha en kort och kostnadsfri konsultation med oss så att vi kan ta reda på om denna produkt passar dig.

Köp nu
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set med Acti är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Omega 3 Vegan
397,00SEK
Omega 3 Vegan

Omega-3-fettsyror med läcker apelsinsmak, vegansk från rena alger. Unikt optimerad med patenterad teknologi.
Info om Omega 3

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.