Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Sport produkter - näringsämnen för idrottare Oberoende distributör av PM-International / FitLine

FitLine produkter PM International AG

Här ger vi dig information om FitLine sport och en översikt över de mest populära sportprodukterna.
Produktsortimentet ger dig en omfattande grundförsörjning för varje dag, som också utgör den viktigaste grunden inom fitness- och sportsektorn: FitLine Optimal Set. Dessutom kan du dra nytta av vissa specialprodukter för sport.

Dessa produkter används över hela världen inom fitnesssektorn, i fitnessstudior och hobbysporter, samt av olika idrottsföreningar och flera tusen professionella idrottare, t.ex. olympiska mästare och extremidrottare, och allt detta utan sponsring. Du kan läsa mer om detta nedan.

Beställ information!

FitLine för sport, fitness och idrottare

Du kan få detaljerad information i vårt idrottsmaterial, t.ex. i idrottskatalogen. Vid sidan av en personlig konsultation kan du också begära och få dessa från oss:

Du kan få följande material och innehåll kostnadsfritt och exklusivt från oss. Fyll bara i formuläret längst ner på sidan!

 • Vår omfattande FitLine sportkatalog (PDF)
 • Info och presentation av alla produkter som används inom idrotten
 • Idrottare och toppidrottare berättar om sina erfarenheter i intervjuer
 • Bakgrundsinformation om teknologier, särskilda egenskaper och produkternas kvalitet
 • Information om resultaten av interna studier
FitLine produkter PM International AG

De mest populära produkterna inom sport

Här presenterar vi de mest populära och viktiga produkterna som används inom fitness och sport

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer i kombination med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett heltäckande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Komplett tillägg med spårämnen, mineraler och d-vitamin - optimalt kombinerat. Ingår i Optimal Set eller kan beställas separat.

Beställ FitLine ProShape Amino
633,00SEK
Amino (Aminosyror)

Veganska, essentiella aminosyror i patenterad formulering och optimal kombination är ett populärt tillskott inom fitnesssektorn och för idrottare.

Beställ FitLine Fitness-Drink
492,00SEK
Fitness-Drink

Isotonisk sportdryck med alla viktiga mineraler, vitaminer och kolhydrater i ett 3-fasskoncept och med optimal magtolerans för topprestationer.

Beställ FitLine Omega 3 Vegan
397,00SEK
Omega 3 Vegan

Omega-3-fettsyror med läcker apelsinsmak, vegansk från rena alger. Extremt viktigt för idrottare och för tillskott under hög, fysisk prestation.

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Motivering för användning inom idrotten

Ta reda på de viktigaste skälen till varför dessa produkter används inom sport över hela världen, inklusive högpresterande sport. Detta är de fyra viktigaste motiven:

1. Patenterade recept och tekniker

Över 70 patent på formler och egenutvecklad, exklusiv och innovativ teknologier gör produkterna unika och mycket eftertraktade. En viktig kärnkompetens är det så kallade näringstransportkonceptet. Näringstransport Konceptet transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs — på cellnivå, inifrån och ut. Detta är viktiga faktorer för produkternas framgång och popularitet inom elitidrotten.

2. Forskning och innovation

En vetenskaplig rådgivande kommitté och ett expertteam bestående av många vetenskapsmän från olika discipliner forskar och utvecklar produkterna kontinuerligt, bland annat tillsammans med Upper Austria University of Applied Sciences och Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST). Höga investeringar i denna forskning säkerställer att produkterna ständigt är innovativa och marknadsledande.

3. Dopingfri Cologne List®

Hela produktsortimentet är förtecknat som certifierat dopingfritt på Cologne List®. Listan har stor betydelse inom professionell idrott och är mycket uppskattad av idrottsföreningar och idrottare. För detta ändamål testas produkterna för dopingämnen av ett världsledande laboratorium och publiceras på Köln-listan® efter godkända tester.

4. Högsta renhet och kvalitet

Produktionen enligt GMP-standarden garanterar högsta renhet. Produktionsstandarden är frivillig för livsmedel och kosttillskott och obligatorisk endast för medicinska produkter, så den är ganska sällsynt i branschen. Dessutom testas produkterna oberoende av t.ex. ELAB Analytic GmbH och är för övrigt "Made in Germany".

Du får också några exempel på idrottsförbund som officiellt rekommenderar och använder produkterna:

 • Mer än 1.000 toppidrottare använder produkterna och litar på dem: i mer än 40 länder, i över 85 discipliner. De uppskattar den ovillkorliga kvaliteten, dopingfriheten och innovationen.
 • Under vinterspelen i Peking 2022 vann idrottare som använde produkterna (utan sponsring) 68 medaljer.
 • Vid sommar- och paraspelen 2020 i Tokyo vann man sammanlagt 83 medaljer.
 • Och mycket mer...
 • Produktlinjen utrustar för närvarande mer än 20 idrottsförbund och nationella lag.
 • Bland annat: det österrikiska skidförbundet (ÖSV) samt de tyska, kanadensiska och polska skidförbunden (DSV, ACA, PZN).
 • Det olympiska träningscentret Hamburg/Schleswig-Holstein (OSP), det tyska ishockeyförbundet (DEB), det tyska friidrottsförbundet (DLV) och det tyska cyklistförbundet (BDR).
 • De schweiziska och luxemburgska handbollsförbunden (SHV, FLL), det schweiziska slidingförbundet och det luxemburgska basketbollförbundet (FLBB).

Info och idrottsrådgivning

Vill du få mer information om våra FitLine sportprodukter? Vill du ha vår sportkatalog för att få veta mer?
Eller vill du få gratis och professionell rådgivning från oss för att ta reda på vilka produkter som är de rätta för din situation, din idrottstyp och dina personliga mål? Då är det bara att kontakta oss med hjälp av formuläret nedan!

Vi har arbetat med sport, fitness och näringsoptimering i många år och som oberoende partner till PM International / FitLine-produkterna är vi kompetenta expertrådgivare för produktlinjen. Vi tar oss gärna tid för att tillsammans med dig hitta den bästa optimeringen för dina mål.

Begär FitLine rådgivning

Använder du FitLine produkterna för närvarande?

    

Vi kommer endast att använda dina uppgifter för att behandla din förfrågan Till integritetspolicy

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine