Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Mineraler och spårämnen Oberoende distributör av FitLine

 • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

Njut 1 gång dagligen av denna blandning av mineraler, spårämnen och D-vitamin i en läcker dryck med citrussmak. Innehåller 30 portioner. Beställ den original FitLine Restorate Resto direkt från tillverkaren:

258,00 SEK

Beställ Resto

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Detta kosttillskott ger dig en idealisk blandning av mineraler, spårämnen och vitamin D. Det är ett pulver som löses upp i vatten och dricks en gång om dagen. Helst använder du den i kombination med PowerCocktail eftersom dessa två produkter kompletterar varandra för en holistisk täckning av näringsämnen och också är utformade för att tas i kombination. Du kan beställa båda produkterna tillsammans och till ett lägre pris i Optimal Set.

Det är vad produkten ger dig:

 • Mineraler och spårämnen i optimal blandning: kalcium, kalium, magnesium, järn, zink, koppar, selen, mangan och krom.
 • Rik på zink - bidrar till normal syra-basbalans.
 • Zink bidrar till upprätthållandet av normalt hår, naglar och hud.
 • Rik på magnesium - bidrar till normal funktion i nervsystemet och till normal muskelfunktion. Magnesium bidrar till upprätthållandet av normala tänder.
 • Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme. Kalcium behövs för att upprätthålla normala tänder.
 • Rik på vitamin D - bidrar till immunsystemets normala funktion.
 • Patenterad produkt och optimerad med det patenterade näringstransportkonceptet.
 • Idealisk även som mineraldryck efter sport eller träning. Mer om specialprodukter inom sport.

Köp Resto direkt i butiken:

Beställ mineraler

Hur man använder mineraldrycken på rätt sätt

Produkten finns i en burk med löst pulver eller i enskilda portionspåsar. Påsarna skyddar pulvret från fukt och klumpar och säkerställer att mineralerna alltid blandas korrekt.

Om du har påsarna ska du ta innehållet av en påse dagligen; om du har burken motsvarar 3 skopor en portion (det finns en måttsked i burken).

Tillsätt pulvret från en portion till en liten mängd stilla vatten och rör sedan om ordentligt tills drycken slutar bubbla. Det är bäst att inte använda en metallsked för detta. Den kolsyra som läcker ut när du rör i den beror på att mineralerna löses upp, så helst ska du röra bort kolsyran ordentligt från drycken.
Därefter ska du fylla glaset helt med stilla vatten och inte dricka det för snabbt, utan långsamt i små klunkar under några minuter! Den bästa tiden att ta drycken är på kvällen och alltid oberoende av måltider!

Du kommer att få ytterligare information från oss via e-post efter beställning!

Det finns bara ett fåtal andra produkter som bör tas direkt blandade med FitLine Restorate Resto mineraldryck. Om du använder andra produkter läs din produktinformation noggrant eller fråga oss vid tvivel så att du får bästa möjliga resultat!

FitLine Restorate mineraler för god regenerering
FitLine Restorate pulver på en sked

Är drycken också lämplig för barn?

Produktserien innehåller en näringsdryck som är speciellt utvecklad för barn upp till 12 år: PowerCocktail Junior
Den innehåller också många mineraler och spårämnen, men i rätt sammansättning för barn. Det är bäst att prata om dina funderingar kring ditt barn i ett personligt samtal med oss!

> Läs mer om FitLine barnprodukter

Varför rekommenderar vi mineraldrycken?

Mineraltillskott är säkert bland de mest använda och även de billigaste kosttillskotten. Idag vet alla att mineraler som magnesium eller kalcium är viktiga och därför köps ofta många billiga produkter som brustabletter från apoteket i förtroende att de är nyttiga.

Eftersom det finns mineralprodukter att köpa i varje hörn kan det vara ännu svårare att välja rätt. Det är ju långt ifrån alla som ger ett verkligt meningsfullt mervärde! Trots dagens medvetenhet om mineralernas betydelse lägger man mycket liten vikt vid en bra kombination och alltför ofta intas enskilda ämnen som isolerat magnesium eller kalcium istället för i det viktiga förhållandet 1:2! Med mycket ogynnsamma konsekvenser för kroppen och mineralbalansen.

Många olika mineraler och spårämnen behövs i vår kropp och samspelar med varandra. Om du lägger vikt vid ett balanserat kosttillskott är en korrekt sammansatt blandning extremt viktig. Denna mineraldryck är en sådan vetenskapligt välgrundad sammansättning. Med mervärdet av patenterade teknologier är det en unik näringsdryck som erbjuder högt mervärde till ett mycket överkomligt pris. Du kommer att uppleva det!

För mitt team och mig är det också det dagliga tillskottet i Optimal Set som vi inte längre vill missa och som vi starkt rekommenderar till de flesta i våra konsultationer. Du är välkommen att läsa mer om mina personliga erfarenheter och favoritprodukter och varför jag använder dem.

Om du äter mycket mineralfattig mat som stimulantia, godis, spannmål, särskilt vita mjölprodukter som bröd, bakelser, pizza, pasta, färdigmat etc. i stället för mineralkällorna som grönsaker, sallader och frukt, kan det vara meningsfullt att komplettera med dessa viktiga ämnen. Vad använder din kropp mineralerna till? Till exempel som byggmaterial för tänder och ben (kalcium behövs för att bibehålla normala ben och tänder, magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme) eller för musklerna (magnesium bidrar till normal muskelfunktion).

Även om du naturligtvis kan använda FitLine Restorate Resto som den är, rekommenderar vi starkt att du kombinerar den med vår PowerCocktail. Varför är det så? Därför att din kropp behöver andra mikronäringsämnen än "bara" mineraler och spårämnen. Det beror helt enkelt på om du vill ha ett omfattande och holistiskt tillskott eller om du letar specifikt efter mineraler.

Du är välkommen att använda vår kostnadsfria individuella rådgivning för att prata med oss om denna produkt är rätt för dig och dina mål eller vad du kan kombinera den med om det behövs.

Köp Resto
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set med Resto är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine PowerCocktail
1112,00SEK
PowerCocktail

PowerCocktail innehåller kostfiber, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier.
Info om PowerCocktail

Beställ FitLine Omega 3 Vegan
397,00SEK
Omega 3 Vegan

Omega-3-fettsyror med läcker apelsinsmak, vegansk från rena alger. Unikt optimerad med patenterad teknologi.
Info om Omega 3

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine