Beställ Omega 3 och få råd

Lev bättre än någonsin!

Omega 3 vegan - DHA/EPA från mikroalger Oberoende distributör av FitLine

  • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

FitLine Omega 3 vegan - DHA/EPA-fettsyror från mikroalger med apelsinsmak. Unikt optimerad med patenterad teknologi. Innehåller 30 portioner:

397,00 SEK

Beställ Omega 3

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Översikt Omega 3 fettsyror

Upptäck det världsunika Omega 3-tillskottet som levererar veganska DHA/EPA-fettsyror från mikroalger och samtidigt är optimerat med patenterad teknologi för ökad biotillgänglighet. Den goda smaken gör det också lättare för barn att ta omega-3-fettsyror. Man får inte fettsyrorna i kapslar, utan oljan tillsätts i en dryck där den löses upp och dricks!

Det är vad Omega 3 ger dig:

  • Specifika mikroalger odlas internt för utvinning av veganska omega-3-fettsyror (DHA/EPA).
  • Efterföljande extraktion och optimering genom patenterad teknologi för högre biotillgänglighet och optimerat upptag av näringsämnen.
  • Rena och föroreningsfria essentiella omega-3-fettsyror utan fisksmak och utan utarmning av marina resurser: hållbart och miljövänligt.
  • Utan kapslar! Omega 3 att dricka och med god apelsinsmak är det också perfekt för barn.
  • Skyddad från oxidationsprocesser och förvarad i kylskåp fram till avsändning - säkerställer maximal kvalitet! Förvara i kylskåp även efter mottagandet!
  • Produktion enligt GMP-riktlinjer för högsta renhet och kvalitet.

Beställ Omega 3 vegan direkt online från tillverkaren:

Beställ Omega-3

Hur man använder veganska omega 3-fettsyror på rätt sätt

Omega 3-fettsyror är mycket instabila och bör därför (trots den inbyggda stabiliseringen i formeln) alltid förvaras i kylskåp och användas omedelbart.

Använd 1 till 2 portioner dagligen enligt doseringsanvisningarna på flaskan. Tillsätt Omega-3-fettsyror i ett glas stilla, kallt vatten eller någon annan av våra näringsdrycker och drick snabbt. Obs: Inte alla näringstillskott i produktlinjen är lämpliga för blandning, kontakta oss om du är osäker!

Drick omega 3-fettsyrorna dagligen, regelbundet och långsiktigt om du vill komplettera din kost på ett förnuftigt sätt.

Observera också den ytterligare information som du kommer att få via e-post när du beställer från oss!

Alla drar nytta av veganska omega 3-fettsyror, även om du inte lever veganskt! Att få de värdefulla fettsyrorna från veganska källor är bättre i alla avseenden än att ta till fiskolja. I butiken kan du också hitta alternativet från fiskolja. Mängderna, fördelarna och priset på FitLine Omega 3 vegan och fiskoljeversionerna är identiska!

Omega-3-fettsyror vegan - Olika vegetabiliska oljor
FitLine Omega-3 vegan från PM är bra under graviditeten
Kosttillskott med omega-3-fettsyror är bra vid hög ålder

Varför vi rekommenderar omega-3-fettsyror - inte bara för veganer!

Omega-3-fettsyror är utan tvekan ett av de mest kända näringsämnena, eftersom både media och reklam har talat om dem i årtionden. Ändå förvånas vi gång på gång över hur få människor som använder FitLine omega-3-fettsyror som ett komplement till sin kost, trots att deras betydelse är välkänd.

Vad är omega-3-fettsyror? Kort sagt är det fetter som är essentiella för vår kropp. Med andra ord är de absolut nödvändiga för livet, men vår kropp kan inte producera dem själv. Många kroppsstrukturer, t.ex. celler, innehåller dessa fettsyror. Det är känt att vi bör inkludera en balanserad mängd omega-3-fettsyror och andra fetter i vår kost. Här är det mix eller variation som gäller.

I våra många rådgivningssamtal med människor har vi kunnat konstatera att de flesta utgår från att man får i sig tillräckligt med omega-3-fettsyror via den dagliga kosten, även om den är vegansk! Det ena eller andra reklambudskapet om mat vill också gärna ge intrycket att man trots allt är välförsedd med omega 3-fettsyror. Låt oss ta en närmare titt på detta:

Det veganska intaget av omega 3-fettsyror är verkligen mycket utmanande. Detta beror på att växtkällorna - nötter, frön, oljor som linfröolja etc. - innehåller en omega 3-fettsyra, men en vegetabilisk förstadium som förkortas ALA. Enligt det nuvarande vetenskapliga läget omvandlas endast några få procent av detta i kroppen till de omega-3-fettsyror som vår kropp behöver för att leva: till DHA och EPA.

Bortsett från dessa vegetabiliska källor (ALA) finns det mycket få veganska källor som tillhandahåller äkta DHA och EPA. Bland dem finns alger eftersom alger strängt taget inte är djur, men inte heller växter. Vissa människor tror nu att de kan täcka sitt behov av omega-3-fettsyror genom att äta alger. Alger som ger betydande mängder växer dock inte i naturen, utan är specifika kultivarer.

Om du är vegan har du nu en underbar källa till rena, veganska DHA/EPA omega-3-fettsyror genom ett sådant kosttillskott.

Och hur är det med omega-3-rika livsmedel som inte är veganska? Olika animaliska livsmedel innehåller stora mängder omega-3-fettsyror, särskilt vissa sorters havsfisk. Den som vet att dessa mycket instabila fettsyror reagerar så snabbt när de utsätts för värme, kommer i kontakt med syre etc., dvs. inte bara kan bli oanvändbara utan även skadliga (genom fria radikaler), förstår snabbt att endast färsk, rå fisk är en riktigt bra källa. Oxidationen av fettsyror går också snabbare vid lång förvaring och frekvent motion. Så var noga med att ifrågasätta de livsmedel i snabbköpet som säljs till dig som bra källor till omega 3. Detta inkluderar t.ex. det mycket kemiskt bearbetade margarinet.

Se till att dina omega-3-rika livsmedel helt enkelt aldrig lagras under långa tidsperioder och särskilt att de aldrig värms upp eller utsätts för värme under långa perioder.

Om du har intrycket att din kost och kanske dina barns kost saknar omega-3-fettsyror är ett högkvalitativt tillskott som detta en bra idé. Vi har använt FitLine Omega 3 vegan dagligen i många år eftersom den helt enkelt är mycket viktig.
Vi rekommenderar gärna Omega 3 vegan-produkten som ett tillskott till den dagliga basförsörjningen via Optimal-Set och för barn som ett förnuftigt stöd utöver PowerCocktail för barn.

Det finns också en blandning med koenzym Q10 vilket är lite billigare om du vill använda båda ämnena samtidigt.
Har du några ytterligare frågor om produkten, korrekt användning eller är du osäker på om och i vilket sammanhang den är rätt för dig? Skriv bara direkt till oss via kontaktformuläret och dra nytta av en gratis personlig rådgivning!

Köp Omega-3
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine