Beställ Optimal Set och få råd

Lev bättre än någonsin!

Optimal Set Oberoende distributör av FitLine

 • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

FitLine Optimal Set ger dig en heltäckande och holistisk tillförsel av alla viktiga näringsämnen för varje dag. Med vitaminer, mineraler, polyfenoler, enzymer och mycket mer.
Setet innehåller tre (eller i versionen med PowerCocktail två produkter), som är samordnade med varandra. Du kan också beställa setet till lägre priser direkt via den flexibla abonnemang i online shop och få rabatter!

1315,00 SEK

Beställ Optimal Set

Tips: Spara 10 % med abonnemang

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Översikt Optimal Set

Basisförsörjning av näringsämnen

FitLine Optimal Set är det mest framgångsrika och viktiga näringskonceptet i denna produktserie. Det är så genialt eftersom det ger dig en holistisk basförsörjning av många viktiga näringsämnen i endast två (eller tre) drycker per dag. Från och med nu kan du glömma att svälja många kapslar eller pulver som inte är koordinerade med varandra och som fortfarande lämnar luckor öppna!
Setet har utvecklats för alla vuxna från 12 års ålder. Det är ett mycket innovativt, exakt koordinerat, holistiskt omfattande och läckert näringstillskott för varje dag, som du helt enkelt rör om i vatten och dricker.

Du kan få stetet i två versioner, de är identiska i pris och användning. Om du är osäker på vilken set som är bäst för dig kan du kontakta vår rådgivningstjänst.

> Variant 2 produkter: Denna set innehåller mineraler Resto och PowerCocktail, en blandning av Basics och b-vitaminkomplexet Acti i en kompletterad formel. Om du inte behöver b-vitaminerna separat rekommenderas därför denna variant.

> Variant 3 produkter: Denna set innehåller Basics, mineraler Resto och b-vitaminkomplex Acti.

Optimal Set ger dig

 • Viktiga vitaminer - alla b-vitaminer, provitamin A, c-vitamin, d-vitamin och e-vitamin.
 • Optimal kombination av många viktiga mineraler och spårämnen - kalcium, magnesium, kalium, zink, koppar, järn, selen, mangan och krom.
 • Olika enzymer och de aktiva mjölksyrabakterierna L. reuteri och L. acidophilus.
 • Olösliga och lösliga kostfiber från olika råvaror, bland annat havrekli, riskli, pektin, inulin, äppelfibrer och ärtfibrer.
 • Många olika extrakt och koncentrat från frukter, kryddor och grönsaker, inklusive mycket tillgängligt curcumin, grönt te-extrakt, OPC druvkärneextrakt, acerola-extrakt, guarana-extrakt, blåbärskoncentrat och många fler.
 • Stödjer din energi* och koncentration.**
 • Stödjer ditt immunsystem.***
 • Stödjer syra-basbalansen i kroppen.****
 • Bearbetning och förbättring med patenterad teknologi, t.ex. det patenterade transportkonceptet för näringsämnen, stödjer ett optimalt näringsintag.
 • Njut av unik och innovativ kvalitet inte bara genom patent, utan även GMP-produktion och oberoende kontroller säkerställer renhet och högsta kvalitet.
 • Setet är laktosfritt, glutenfritt, inte veganskt på grund av d3-vitamin.
 • Fri från konserveringsmedel, sötad med smaklös stevia, endast naturliga aromer och vegetabiliska färgämnen.
 • Den utsökta drycken och den enkla rutinen med en dryck på morgonen och en på kvällen kommer att övertyga dig snabbt.
 • Detaljerade rekommendationer för intag och ytterligare information skickas till dig via e-post efter beställning.

Om du vill ha det bästa för din kropp rekommenderas det i alla fall att du provar setet nu! Och om du vill integrera detta värdefulla och holistiska näringstillskott i ditt liv på lång sikt, är det bäst att beställa 10 % rabatt i en riskfri och helt flexibel abonnemang!

Har du frågor eller svårigheter med att välja ditt set? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Köpa Optimal Set - Välj en variant för ditt set här:

Hur du använder Optimal Set på rätt sätt

Det finns knappast något omfattande näringstillskott som är så lätt att integrera i vardagen och samtidigt så roligt! Det är inte ovanligt att våra kunder är glada över att de kan ersätta det ofta tråkiga sväljandet av kapslar, tabletter eller smaklösa pulver som de tidigare hade med vårt FitLine Optimal Set.

Produkterna kommer i färdigförpackade påsar som skyddar näringsämnena mot fukt och syre tills du dricker dem. B-vitaminerna kommer i en burk om du väljer produktsetet med 3 procukter. Påsarna gör det supermysigt att ta med sig den dagliga portionen när du är på språng, till exempel till jobbet eller på resan.

För att ta in pulvret, tillsätt pulvret i ett glas stilla och kallt vatten, rör om tills allting är väl upplöst och drick sedan drycken separat från en måltid. Låt inte blandade drycker stå länge och ta inte med dig dem i en färdigblandad flaska under hela dagen. Värdefulla ämnen som vitaminer är känsliga för oxidation och försämras sedan. Ett intervall på minst 20-30 minuter före måltiderna eller ett timme efter måltiderna är det minsta du bör hålla, så att näringsämnena kan tas upp snabbare och mer effektivt.

På morgonen: Före frukost kan du använda PowerCocktail eller Basics blandat med Acti.

Eftermiddag: Om du har beställt energidrycken* Acti kan du också ta drycken under dagen.

På kvällen: På kvällen eller innan du går och lägger dig dricker du mineraldrycken Resto. Här är det viktigt att röra ut kolsyran som bildas vid upplösningen av mineralerna och att dricka drycken i små klunkar.

Om du vill få ett mervärde av ditt nya näringstillskott är det viktigt att du använder dryckerna konsekvent, dagligen och under en längre tidsperiod (minst 3-6 månader vid en första bedömning). Sporadisk användning eller tanken på att göra ett slags kur av den kommer att hindra dig från att få ut det bästa av den. Produkterna ger inga höga doser och är avsedda för kontinuerlig daglig användning. Det är mycket få ämnen som kroppen lagrar under en längre tid, utan de förbrukas dagligen.

Optimal Set från PM International - Kosttillskott för daglig energi och prestation
3 produkter från FitLine Optimal Set
Näringstillskott FitLine även för äldre personer

Kan barn använda Optimal Setet?

Produktlinjen innehåller en näringsdryck som har utvecklats speciellt för barn upp till 12 år: PowerCocktail Junior. Upp till denna ålder rekommenderas inte Optimal Set eftersom det inte är anpassat till barnens behov. Annars kan du mycket väl använda omega-3-fettsyror för barn och naturligtvis yoghurt.
Det är bäst att diskutera din personlig situation angående ditt barn i ett personligt samtal med oss!

> Läs mer om FitLine barnprodukter

Vilka produkter innehåller Optimal Set?

Nedan hittar du en kort översikt över de produkter som ingår i setet.

Mineraldryck: Många olika mineraler och spårämnen behövs i vår kropp och samspelar med varandra. Om du letar efter ett balanserat tillskott är en korrekt sammansatt blandning oerhört viktig. Detta kosttillskott ger dig en idealisk blandning av mineraler, spårämnen och d-vitamin. Många människor använder redan mineraltillskott, men ofta är de inte medvetna om de enskilda ingredienserna i billiga magnesium- eller kalciumtabletter, kapslar eller ensidiga pulver. Kvällsdricken finns i citrus- eller exotisk/prickigt päron-smak.

Basics: Basdrycken ger dig många olika extrakt och koncentrat från frukt, kryddor och grönsaker, inklusive mycket tillgängligt curcumin, grönt te-extrakt, OPC druvkärneextrakt, acerola-extrakt, guarana-extrakt, blåbärskoncentrat och många fler. I kombination med vitaminer (a-, c-, e-vitamin), olika enzymer, aktiva mjölksyrabakterier och en mängd olösliga och lösliga kostfibrer, t.ex. havrekli, riskli, pektin, inulin, äppelfibrer och många fler, blir det en högkvalitativ blandning med en god apelsinsmak.

Energidrycken* Acti är den mest eftertraktade produkten när det gäller energi*. Om du beställer den separat är den ganska billig och imponerande stark. Den är också populär utanför Optimal-setet. Den innehåller alla b-vitaminer och c-vitamin, kombinerat med guaranaextrakt och framställt med hjälp av patenterad teknologi. Om du har beställt den i FitLine Optimal Set ska du helst blanda den med Basics på morgonen, och/eller du kan också dricka den separat.

PowerCocktail: Du använder antingen Basics eller PowerCocktail, inte båda tillsammans. PowerCocktail är resultatet av en blandning av de två produkterna Basics och Energidrycken*, men tillverkaren har också lagt till andra växtsubstanser i formeln. Om du inte behöver ta b-vitaminkomplexet separat kan det vara klokt att använda denna förbättrade blandning. Detta är dock en fråga om typ. Om vi pratar med dig kan vi ta reda på och rekommendera vilken av varianterna som är bäst lämpad för dina behov.

Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

De olika produkterna i setet

Nedan hittar du en kort översikt över de produkter som ingår i setet. Setet innehåller antingen Basics, Acti och Mineraler eller PowerCocktail och Mineraler. Du kan också köpa produkterna separat i online shop:

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer i kombination med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Många mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade i en läcker dryck. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Basics är ett kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier.

Beställ FitLine PowerCocktail
1112,00SEK
PowerCocktail

Den PowerCocktail kombinerar Basics och Energidrycken* Acti i en utökad formel. Utöver den separata beställningen finns även Optimal Set.

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning. **Vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och vitamin C - bidrar till normal psykologisk funktion. ***Rik på vitamin C - bidrar till immunsystemets normala funktion. ****Rik på zink – bidrar till normal syra-basbalans.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine