Beställ PowerCocktail och få råd

Lev bättre än någonsin!

PowerCocktail - energi* för dagen Oberoende distributör av FitLine

 • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

FitLine PowerCocktail är din näringsdryck på morgonen som ger dig massor av vitaminer, många växtämnen, levande mjölksyrabakterier, fibrer och enzymer. Innehåller 30 portioner för 1 månad. Beställ direkt från tillverkaren i webbutiken:

1112,00 SEK

Beställ PowerCocktail

Tips: Billigare i Optimal Set!

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Översikt PowerCocktail

Produkten PowerCocktail har en imponerande popularitet över hela världen. Låt dig överraska av den goda smaken och den fantastiska känslan med din nya vitamincocktail på morgonen!
PowerCocktail kombinerar de två produkterna Basics och B-Vitamin-Drink Acti i en färdig blandning, men i ett recept som har förstärkts med ytterligare växtämnen.

Vi rekommenderar särskilt att du använder PowerCocktail i kombination med mineraldrycken Resto; du kan köpa båda tillsammans i Optimal Set till ett lägre pris. Om du väljer en abonnemang av Optimal Set för långvarig användning sparar du ytterligare 10%!

Det är vad PowerCocktail ger dig:

 • Många viktiga vitaminer - alla b-vitaminer, provitamin A, vitamin C och vitamin E.
 • Olika enzymer och de aktiva mjölksyrabakterierna L. reuteri och L. acidophilus.
 • Olösliga och lösliga kostfiber från olika råvaror, t.ex. havrekli, riskli, pektin, inulin, äpplefiber och ärtfiber.
 • Många olika extrakt och koncentrat från frukter, kryddor och grönsaker, inklusive mycket tillgängligt curcumin, grönt te-extrakt, OPC druvkärneextrakt, acerola-extrakt, guarana-extrakt, blåbärskoncentrat och många fler.
 • Formeln innehåller spårämnet selen.
 • Stödjer din energi* och koncentration.**
 • Stödjer ditt immunsystem.***
 • Njut av unik och innovativ kvalitet, inte bara genom patent, utan också genom GMP-produktion och oberoende kontroller som säkerställer renhet och högsta kvalitet.
 • Bearbetning och förbättring med patenterad teknologi, t.ex. det patenterade transportkonceptet för näringsämnen, stöder absorptionen av näringsämnen.
 • Den goda smaken och den enkla rutinen (en drink på morgonen) kommer snabbt att övertyga dig
 • Cocktailen är laktosfri, vegansk och glutenfri
 • Fri från konserveringsmedel, sötad med smaklös stevia, endast naturliga aromer och vegetabiliska färgämnen.
 • Du kommer få detaljerade rekommendationer för användning av cocktailen samt ytterligare information via e-post efter din beställning.

Beställ PowerCocktail direkt online från tillverkaren:

Beställ PowerCocktail

Så här använder du PowerCocktail på rätt sätt

Du får FitLine PowerCocktail i en förpackning med 30 portionspåsar. Du behöver en portion per dag. De färdigförpackade påsarna skyddar din dyrbara dryck från syre och fukt vilket säkerställer att optimal kvalitet och fulla fördelar bibehålls fram till användning.

Tillsätt pulvret från en portionspåse till ca 150-250 ml stilla vatten (svalt eller rumstempererat, får inte värmas) en gång om dagen. Lös upp pulvret, låt det svälla i några minuter och rör sedan om ordentligt igen. På så sätt sväller fibrerna och blir behagliga att dricka.

Ta din portion dagligen på morgonen innan frukosten med ett minsta tidsintervall på ca 30 minuter. Om du äter senare och intervallet blir längre är det inget problem! Ta inte din dryck omedelbart eller strax efter en måltid, utan alltid före.
Drick snabbt, låt inte drycken stå länge och häll den aldrig i en flaska för att ta med dig under hela dagen! Många ämnen, t.ex. vitaminer, är känsliga och skulle då brytas ned.

Du kan kombinera PowerCocktail med andra produkter eller till och med blanda den i en drink! Extra Booster Q10 är till exempel perfekt för detta eftersom den passar perfekt i din morgondrink och förhöjer den ännu mer. PowerCocktail kan också blandas med exempelvis Beauty vilket ger dig en ny smakvariation.

Även om du också kan använda PowerCocktail separat bör du veta att produkten endast innebär en omfattande tillförsel av alla viktiga mikronäringsämnen i kombination med vår mineralprodukt Resto. Båda dryckerna har medvetet utvecklats var för sig för optimal absorption och ingår inte i en och samma produkt. Du kan beställa båda produkterna till ett förmånligt pris i den så kallade Optimal Set. Alla våra kunder som värdesätter en helhetsförsörjning på lång sikt använder detta set.

FitLine PowerCocktail rörd i ett glas
FitLine PowerCocktail från PM: Pulver på en sked
Juicer med grönsaker och frukt i PowerCocktail

Får barn använda produkten?

Produktserien innehåller en näringsdryck som har utvecklats speciellt för barn upp till 12 års ålder: PowerCocktail Junior. Upp till denna ålder rekommenderas inte PowerCocktail för vuxna eftersom den inte är anpassad till barns behov. I övrigt kan du använda omega-3-fettsyror och naturligtvis yoghurt mycket bra för barn.
Det är bäst att diskutera dina funderingar kring ditt barn i en personlig konsultation med oss!

> Läs mer om FitLine barnprodukter

Rekommenderad intagstid och vad som inte är lämpligt

Våra näringsprodukter är utformade för att tas dagligen under en längre tid. De är utformade för att hjälpa dig kompensera eventuella näringsbrister varje dag. Tänk dig att din kropp behöver vissa näringsämnen systematiskt, dvs. dagligen. De flesta av dem kan inte lagras under lång tid, förbrukas ständigt, ibland till och med mycket snabbt, och kan inte tas i stora mängder på en gång.

De produkter som du kan få från oss är inte höga doser som fyller upp alla eventuella näringsbrister över en natt. Ur biologisk synvinkel skulle det inte fungera alls! Din kropp har en viss kapacitet för att absorbera näringsämnen och behöver också tid för att anpassa sig därefter, för att arbeta in dem etc. . Detta är en process som framskrider lite längre varje dag!

Om du vill njuta av alla fördelar är det därför nödvändigt att du dricker PowerCocktail utan avbrott, dvs. dagligen under en längre tid! Produkten är utvecklad som en daglig basförsörjning, det är inte ett botemedel som du tar i 4 veckor och sedan slutar igen.

Naturligtvis kommer din kropp ändå att få vitaminerna, men en process med långvarig absorption av vissa näringsämnen kommer på så sätt inte att inträffa. FitLine PowerCocktail utvecklar sin fullständiga effekt genom långvarig användning. Om du inte vill ha det kan du faktiskt investera dina pengar på andra sätt, till exempel "mindre produkter" som energidrycken Acti.

Om du är osäker på om den här produkten är den bästa för dig, vänligen kontakta oss för gratis rådgivning så hjälper vi dig kompetent!

Köp PowerCocktail
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set med PowerCocktail är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Feel Good Yoghurt
324,00SEK
Yoghurtpulver

Yoghurtpulvret innehåller levande mjölksyrakulturer för framställning av en yoghurtliknande maträtt eller drickyoghurt.
Info om Yoghurt

Beställ FitLine Omega 3 Vegan
397,00SEK
Omega 3 Vegan

Omega-3-fettsyror med läcker apelsinsmak, vegansk från rena alger. Unikt optimerad med patenterad teknologi.
Info om Omega 3

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning. **Vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och vitamin C - bidrar till normal psykologisk funktion. ***Rik på vitamin C - bidrar till immunsystemets normala funktion.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine