Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Beställ och upptäck produkter Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vill du ha mer information om produkterna eller vill du beställa, upptäcka och uppleva dem?
Få de viktigaste rekommendationerna och fakta om de tyska produkterna, som hör till de mest framgångsrika och innovativa preparaten i världen inom näringsoptimering och kosmetika.

Det finns något för alla åldrar, för din vardag, för sport och fitness, för dina barn, din figur och mycket mer. Decennier av forskning, innovativ och patenterad teknologi, t.ex. kärnkompetensen, Näringstransport Konceptet, är huvudorsakerna till den extraordinära framgången. Ta in näringsprodukter på nästa nivå i ditt liv!

Våra expertrådgivare - oberoende distributör av PM-International / FitLine produkter - är tillgängliga utan kostnad för att besvara alla dina frågor och hjälpa dig att välja rätt produkt. I webbutiken kan du enkelt beställa originalprodukter direkt från tillverkaren:

FitLine produkter PM International AG

Online Shop

Beställ originalprodukter i webbutiken:

Webbutiken

FitLine produktexperter sedan 2001

Rådgivning

Ta del av vår kostnadsfri rådgivning om produkterna och alla dina frågor och funderingar:

Rådgivning

Dra nytta av vår kompetens & service

 • Personlig och individuell rådgivning och stöd
 • Dra nytta av vår erfarenhet sedan 2001
 • Gratis, snabb och tillgänglig för dig varje dag!
FitLine produkter PM International AG

Beställ de mest populära produkterna

Upptäck världens mest populära produkter för omfattande daglig optimering av näringsämnen. Med bara två (eller tre) välsmakande drycker varje dag är det superenkelt att komplettera kroppens intag av många av de viktiga näringsämnen som den behöver:

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine PowerCocktail
1112,00SEK
PowerCocktail

PowerCocktail innehåller kostfiber, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier.
Info om PowerCocktail

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Vad vi rekommenderar till att börja med

Du är antagligen nybörjare och osäker på vad som passar dig bäst, vad du ska börja med eller om dessa produkter är vettiga för dig överhuvudtaget?

Många människor använder idag olika kosttillskott eftersom det inte alltid är lätt för dem att få en högkvalitativ och näringsriktig kost i en ofta stressig vardag. Tycker du att du behöver täppa till vissa näringsbrister hos dig själv eller dina barn, eller vill du komplettera vitaminer och mineraler på ett målinriktat sätt?
Då bör du ta en titt på FitLine Optimal Set FitLine och PowerCocktail Junior för barn.

Dessa holistiska helhetslösningar har utvecklats just för dessa mål. En läcker näringsdryck på morgonen och en på kvällen ger dig ett omfattande och mycket enkelt näringstillskott för daglig kontinuerlig användning som du kommer att älska!

Innan du beställer något rekommenderar vi att du tar del av vår rådgivning så att vi kan hitta de perfekta produkterna för dig!

 • Vill du ha enkla lösningar för omfattande näringstillskott som verkligen fungerar?
 • Använd med vår Optimal Set ett vetenskapligt kombinerade, holistiskt kosttillskott för varje dag som också smakar fantastiskt!
 • Njut av överflödet av mineraler, vitaminer och spårämnen varje dag.
 • Dra nytta av ytterligare enzymer, mjölksyrabakterier och många kraftfulla växtsubstanser.
 • Vill du uppnå din önskade figur och lyckas tappa fett? Informera dig om ämnet viktminskning och låt oss hjälpa dig med våra råd om viktminskning.
 • Vi ger dig också den rätta lösningen för dina barn!
Optimal Set - Fitline kosttillskott
Barnprodukter FitLine
FitLine produkter för idrott
Optimal-Set PM International

Gör ditt personliga Vitalitetstest!

Vi erbjuder dig en individuell och personlig utvärdering och rådgivning om din nuvarande vitalitet och kondition samt din livsstil. Det är bara att genomföra vårt test!
Därefter kommer en av våra expertrådgivare att kontakta dig för att diskutera din situation och eventuella frågor, ge dig en utvärdering och rekommendationer om vad du kan optimera. Det bästa sättet är att ringa. Detta är helt gratis och utan förpliktelser!

Till testet online

Kvalitet och innovation

Om du värdesätter högsta kvalitet och exklusiv innovation och vill ha det bästa möjliga för din kropp, kommer dessa produkter att inspirera dig!

Näringsprodukter med unika teknologier

Från och med idag kan du investera dina pengar i produkter som skiljer sig från resten av marknaden tack vare unik och innovativ teknologi: Kärnkompetensen är patenterade Näringstransport Konceptet. Konceptet transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs — på cellnivå, inifrån och ut. Många andra specialfunktioner gör produkterna så extremt framgångsrika och populära, inte bara för vardagligt bruk utan även inom professionell idrott. Du kommer att uppleva det!

Forskning, innovation och patent

Företagets egna teknologier och formler är skyddade av över 70 patent och är därför exklusivt tillgängliga för dig endast i denna produktserie. De baseras på årtionden av forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Fachhochschule Oberösterreich och Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST).

Renhet, säkerhet och kontroller

Njut av naturliga ingredienser och frihet från skadliga/syntetiska färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel. Certifiering för dopingfrihet genom Cologne List®, oberoende kontroller av ELAB Analytik och produktion enligt GMP-standarder garanterar maximal säkerhet.

Webbutik

Beställ din nya favoritprodukt nu i webbutiken

Köpa produkterna

Hur du drar nytta av det

Dina celler älskar näringsämnen!

Näringstillskott används av allt fler och uppfattas som ett värdefullt stöd i vardagen. Varför kan det vara klokt för dig att använda dem och vad är kvalitetsegenskaperna för bra näringsprodukter?

Olika mikro- och makronäringsämnen är viktiga för dina celler och det är därför viktigt för din kropp att du får i dig dem regelbundet genom maten, om de inte kan produceras i kroppen själv. Dessa är de så kallade essentiella näringsämnena. De innehåller många vitaminer, mineraler och spårämnen, essentiella aminosyror och essentiella fettsyror.

En riktigt bra kost med många näringsämnen, dvs. en hög näringstäthet, blir allt svårare för många människor i dagens alltmer stressiga vardag. Ofta väljer människor medvetet en näringsfattig kost för att de saknar kunskap, för att det är bekvämare eller för att det helt enkelt smakar "bättre". Till exempel upplever vi varje dag att de flesta människor huvudsakligen äter spannmålsprodukter gjorda av extraktionsmjöl, en hel del färdigmat, snabbmat och inte tillräckligt med färska grönsaker och fullvärdig mat. Vanligtvis äter man alldeles för mycket godis och stimulantia, även mellan måltiderna och i stället för vanliga måltider av hög kvalitet.

För att göra det lättare att fylla de brister i näringsämnen som kan uppstå på detta sätt väljer många människor därför att använda kosttillskott. Naturligtvis kan de aldrig ersätta en riktigt fräsch och bra kost, men de kan fungera som ett bra komplement. Vissa kriterier är dock viktiga för detta, så att användaren får ett optimalt mervärde av användningen.

Många använder fortfarande näringsprodukter som endast innehåller enskilda ämnen. Som magnesiumpulver, c-vitaminpaketet från apoteket eller en kalciumtablett. Om du tar sådana produkter på lång sikt kan de dock få din kropp ur balans och framför allt inte ge ett holistiskt stöd, eftersom näringsämnen alltid fungerar tillsammans på ett komplext sätt. Oftast är också intaget mycket lågt, eftersom det saknas vetenskapligt välgrundade formuleringar och teknologier för optimalt upptag och utnyttjande!

Det är just på dessa punkter som holistiska och innovativa FitLine produkter skiljer sig från konventionella, oftast billiga preparat eller från isolerade enskilda substanser som användaren själv sätter ihop. Det är inte ovanligt att man i köket ser en hel rad vitamintabletter, kapslar och pulver som inte bara kostar mycket, utan också inte är koordinerade med varandra och har suboptimal biotillgänglighet. Det är därför inte förvånande att nöjdheten med dem vanligtvis är extremt låg.

Använder du redan kosttillskott men är inte nöjd med dem eller är du trött på att ta 10 olika kapslar på morgonen och kvällen för att känna dig välförsedd? Du är inte ensam om detta. Alla letar efter enkla och holistiska lösningar för att göra livet enklare. Ingen konsument har möjlighet att sätta ihop ett verkligt optimalt kombinerat näringstillskott av tusentals enskilda vitamin- och mineralprodukter på marknaden.

Vår rekommendation för ett holistiskt, dagligt basnäringstillskott är därför Optimal Set, som erbjuder just en sådan lösning.

Vad är riktigt bra kosttillskott?

Produktlinjen fortsätter övertyga oss med några faktorer som inte alls är självklara i världen av kosttillskott, men som visar sig i praktiken varje dag:

Holistiska och synergistiska formuleringar i stället för isolerade enstaka doser, som inte är särskilt användbara när man vill ha en heltäckande näringstillförsel.

Perfekt absorption och utnyttjande av näringsämnen. Tillverkaren har utvecklat sina egna teknologier för detta, t.ex. Näringstransport Konceptet.

Detta för näringsämnena dit de behövs - till cellnivå från insidan och utsidan. Dessa teknologier stöder absorptionen av näringsämnen som vitaminer, mineraler, fettlösliga ämnen som Q10 eller omega-3-fettsyror, olika växtämnen osv.
Eftersom tillverkarens teknologier och formler är skyddade av över 70 patent är de unika och du kan bara använda dem i denna produktserie!

Produkter inom professionell idrott

Förstahandsval bland professionella idrottare världen över

Produkterna används över hela världen inom fitnesssektorn, i gym och hobbyidrott samt av flera tusen professionella idrottare, t.ex. olympiska mästare och extremidrottare, och detta utan sponsring: i mer än 45 länder och i över 85 discipliner. De uppskattar den ovillkorliga kvaliteten, dopingfriheten och innovationen. Vid vinterspelen i Peking 2022 vanns till exempel 68 medaljer av idrottare som använder produkterna av egen övertygelse.
Dessutom utrustar produktlinjen för närvarande mer än 20 idrottsförbund och landslag världen över: det österrikiska skidförbundet (ÖSV), de tyska, kanadensiska och polska skidförbunden (DSV, ACA, PZN), det olympiska träningscentret Hamburg/Schleswig-Holstein (OSP), det tyska ishockeyförbundet (DEB), det tyska friidrottsförbundet (DLV) och många fler.

Dopingfrihet för professionell idrott

Hela produktsortimentet FitLine är förtecknat som certifierat dopingfritt på Cologne List®. Listan har stor betydelse inom professionell idrott och är mycket uppskattad av idrottsföreningar och idrottare. Produkterna testas för dopingmedel av ett av världens ledande laboratorier och publiceras på Cologne List® efter godkända tester.
Du är välkommen att få mer information om produkterna inom sport, t.ex. en sportkatalog eller presentationer online, eller att utnyttja en kostnadsfri konsultation. Vi förklarar för dig vilka FitLine produkter som är mest lämpliga för din situation:

Dina fördelar i en överblick

Kvinna med kosttillskott Fitline
 • Mycket innovativa produkter

  Människor som vill ha det bästa för sina kroppar föredrar exklusiv kvalitet och höga fördelar framför billiga preparat från snabbköpet eller apoteket. Människor som uppskattar innovativa produkter är på rätt plats här.

 • Originalen direkt från tillverkaren

  Om du köper från oss får du originalprodukter direkt från tillverkaren. Hos oss kan du få hela produktsortimentet, till exempel Optimal-Set, PowerCocktail, Basics, Resto Minerals, Acti Power-Drink, Yoghurt Powder, Q10, Omega-3-fettsyror, Amino, Lutein, Beauty, produkter för viktnedgång, för sport och mycket mer.

 • Testad kvalitet och "Made in Germany"

  Sedan 1993 har de globalt eftertraktade produkterna tillverkats av det tyska familjeföretaget "Made in Germany" enligt GMP-riktlinjerna. Sedan dess har över 800 miljoner produkter sålts. Oberoende tester som ELAB Analytiks och Kölner Liste® säkerställer dessutom den höga renheten och kvaliteten.

FitLine produkter Juicer
 • Fördelar med abonnemang och villkor för partner

  Få en prisfördel på 10 % på basprodukter när du använder en flexibel, riskfri abonnemang! Vill du köpa och erbjuda produkter som återförsäljare? Utnyttja sedan de intressanta partnerförhållandena. Läs mer under Priser för abonnemang och partner.

 • Riskfritt och säkert med pengarna-tillbaka-garanti

  Du kan prova alla produkter riskfritt. Med 30-dagars-pengarna-tillbaka-garanti kan du returnera öppnade produkter om du inte är nöjd. Garantin innebär dock inte att tillverkaren redan nu siktar på resultat under denna period. Din kropp behöver mycket mer tid för att kompensera för eventuella brister! Ha därför tålamod och använd dina produkter i många månader!

  Online Shop

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva produkter som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning