Beställ Q10 och få råd

Lev bättre än någonsin!

Q10 koenzym plus vitamin E Oberoende distributör av FitLine

  • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

Upptäck originalet coenzym FitLine Q10 plus vitamin E, tillverkat med patenterad teknologi. Q10 kosttillskott i droppform - 18 droppar dagligen, räcker i 30 dagar:

503,00 SEK

Beställ Q10

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Översikt Q10 Plus

Detta kosttillskott med koenzym Q10 plus E-vitamin skiljer sig från konventionella Q10-produkter på marknaden eftersom det bearbetas med en patenterad, egenutvecklad teknologi.
Du kan tillsätta Q10-dropparna i ett glas vatten eller annan näringsdryck och njuta av ett optimerat upptag samt den goda smaken!

Det är vad Q10 ger dig:

  • Q10 framställs genom fermentering av växter och inte genom kemisk syntes
  • Stödjer näringsupptaget genom egenutvecklad, patenterad teknologi
  • Kombineras med E-vitamin och förvaras svalt fram till leverans - för optimal kvalitet
  • Q10 är perfekt som komplement, t.ex. till den grundläggande näringstillförseln Optimal-Set samt till omega-3-fettsyrorna

Beställ FitLine Q10 Plus direkt online från tillverkaren:

Beställ Q10 Plus

Hur man använder Q10 på rätt sätt

Q10 måste förvaras svalt för att säkerställa optimal kvalitet! Förvara det därför alltid i kylskåp direkt efter mottagandet.

Ta 18 droppar Q10 en gång om dagen - tillsätt dem i ett glas vatten eller någon annan av våra näringsdrycker. Använd alltid svala/rumsvarma vätskor. Dessa Q10-droppar blandas perfekt i vätskor och smakar gott. Drick dem helst på morgonen eller under förmiddagen.

Om du vill ha ett verkligt mervärde bör du använda Q10 dagligen, dvs. utan avbrott och under en längre tid, eftersom ämnet Q10 förbrukas permanent i kroppen. Produkten är därför utformad som ett kosttillskott för kontinuerlig användning.

Q10 rekommenderas dock normalt endast för personer som är äldre än 25-30 år eftersom kroppens egen produktion fortfarande är optimal i yngre år. Du är välkommen att kontakta oss om du har enskilda frågor om användningen.

Om du använder andra näringsprodukter kan du också tillsätta Q10 direkt i de flesta drycker som ett perfekt tillskott. Till exempel är blandningen med morgondrycken PowerCocktail från Optimal Set perfekt.

Efter beställning får våra kunder automatiskt ytterligare tips och information om FitLine Q10 via e-post!

FitLine Q10 upplöst i vatten
FitLine Q10 för atletisk prestation

Varför rekommenderar och använder vi coenzym?

Vi anser att ett bra Q10 är ett av de mest förnuftiga kosttillskott som du kan använda utöver ett bra vitamin- och mineralintag. Vi själva och många i vår närmaste omgivning, liksom från vår familj, har använt det konsekvent i flera år och vi skulle inte vilja klara oss utan det. Varför är det så?

Redan för flera decennier sedan var ämnet Q10 mycket uppskattat och marknadsfördes inom olika områden och användes även inom kosmetikaindustrin. Även om du vill läsa om vetenskapliga studier etc. hittar du massor av information på nätet! Många har hört talas om det men bara ett fåtal känner till den exakta bakgrunden.

Coenzym Q10 är ett ämne som syntetiseras av kroppen själv och som du också kan få i dig i små mängder via maten.

I kroppen används Q10 på många olika områden. Det är ett av de viktigaste näringsämnena i dina celler. Eftersom det är så viktigt produceras det av kroppen själv. Om detta också var fallet i tillräckliga mängder fram till slutet av livet skulle vi inte tänka på kosttillskott.

Det aktuella vetenskapliga läget är att denna produktion i kroppen börjar avta vid 25-35 års ålder. Med stigande ålder fortsätter detta att utvecklas. Om du vill motverka dessa minskande mängder kan du använda Q10-tillskott. Tyvärr är vanliga livsmedel inte tillräckliga för en riktad ökning av mängderna i kroppen.

Vilken Q10-produkt och hur ska man kombinerar den?

Du kan hitta Q10-tillskott i nästan obegränsade mängder på marknaden. Men inte alla produkter är lika bra. Q10-tillskott kan till exempel skilja sig åt på följande sätt:

1. Typ av / källa för utvinning:

Q10 kan utvinnas ur naturliga växtämnen genom fermentering eller genom kemisk syntes. Som regel kommer du inte att kunna se det på etiketten. Det Q10 vi erbjuder dig utvinns genom fermentering av växter vilket garanterar hög kvalitet och renhet - vilket är en grundläggande självklarhet för alla produkter i denna serie.

2. Skydd mot oxidation och synergistiska kombinationer:

Vi är alltid förvånade över hur många människor som tar Q10-produkter i kapselform som ofta har förvarats någonstans utan kylning i veckor eller månader. Q10 är känsligt för värme och måste skyddas från snabb oxidation, särskilt genom kylning. Sådana punkter bör säkerställas om du vill få maximalt mervärde för dina pengar! Med FitLine Q10 hanteras detta till och med på två sätt! För en förnuftig formel för ännu mer mervärde kompletteras Q10 med vitamin E vilket inte alla tillverkare gör.

3. Vad mer erbjuder tillverkaren?

Optimal absorption av näringsämnen är alltid beroende av olika faktorer, inklusive ditt eget matsmältningssystem. Det Q10 som du kan få från oss har en speciell egenskap som är unik på marknaden: egenutvecklade och patenterade teknologier används för att bearbeta Q10 och därmed stödja det optimala upptaget. Detta innebär att produkten ger dig ett över genomsnittet och enastående mervärde!

Med Q10 kan du använda några mycket nyttiga kombinationer: Kombinationen med omega 3-fettsyror är särskilt populär och användbar. Därför finns det också en produkt i butiken som innehåller båda ämnena tillsammans, och till ett lägre pris än när de beställs separat: Heart Duo. Och om du vill göra det ännu bättre kan du använda Optimal Set för alla vitaminer, mineraler och spårämnen som bas.

Du är välkommen att be om individuella rekommendationer i vår kostnadsfria konsultation eller klargöra alla dina öppna frågor om denna produkt och dess korrekta användning.

Köp Q10
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine