Beställ produkter och få råd

Lev bättre än någonsin!

Shake måltids­ersättning för din figur* Oberoende distributör av FitLine

 • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

Använd den läckra, fullvärdiga FitLine ProShape All in 1 måltidsersättande shaken i många smaker 1 - 2 gånger om dagen istället för en måltid. Du kan också välja mellan veganska versioner med rent vegetabiliskt protein (smak Mango, Cappuccino, Chocolate). Innehåller 420 g för 13 måltider.

453,00 SEK

Välj en annan smak här:

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Shaken hjälper dig att förbättra din figur och gå ner i vikt* framgångsrikt genom att ersätta måltider. Vi vill därför rekommendera den i samband med ett viktminskningsprogram, när din vardag underlättas av en sådan shake. För en effektiv fettförbränning* måste den kombineras med en bra, kalorireducerad kost och motion.

Denna shake skiljer sig från andra måltidsersättningar på marknaden, inte bara genom sin exceptionellt goda smak, utan också genom sitt patenterade recept som tar hänsyn till olika aspekter och innehåller specifika växtämnen:

Det är vad shaken ger dig:

 • Komplett måltid med alla viktiga näringsämnen: förutom proteiner, kolhydrater, fettsyror och fibrer även många vitaminer, mineraler och spårämnen.
 • Tillför endast 235 kcal per mättande måltid.
 • Vegansk variant finns även i olika smaker (innehåller olika vegetabiliska proteiner).
 • Ytterligare växtextrakt ger det lilla extra: extrakt från nässla, mate och gröna kaffebönor.
 • Innehåller inga konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel!
 • *Att ersätta två huvudmåltider per dag med en energifattig kosthållning genom måltidsersättningar bidrar till viktminskning.
 • Patenterad! Bearbetad med en patenterad teknologi som stödjer näringsupptaget.

Dra nytta av vårt stöd för att gå ner i vikt!

Vill du gå ner i vikt? Låt oss då ge dig kostnadsfri rådgivning innan du lägger en beställning. På så sätt kan vi se till att du väljer de produkter som passar dig bäst och som hjälper dig att nå ditt mål.

Om du sedan beställer något kommer du att få omfattande instruktioner för ditt program via e-post, inklusive extra tips för att gå ner i vikt, vid behov individuellt anpassade till dig (detta är endast möjligt om vi har pratat med dig på telefon i förväg, annars kan du få allmänna rekommendationer). Våra instruktioner innehåller också regler för bra kost, goda recept och en videosamling med fitnessövningar som alla kan göra hemma.

När du har lagt din beställning kommer din personliga produktrådgivare att vara ständigt tillgänglig för frågor, funderingar och stöd. Gratis telefonsamtal är tillgängliga för att diskutera hur ditt program går på regelbunden basis för att säkerställa att du uppnår dina mål med hjälp av våra viktminskningsexperter!

Du beställer allt med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan börja med produkterna och ditt viktminskningsprogram riskfritt och se hur du mår!

Fitline Shake - gå ner i vikt* framgångsrikt
ProShape All in 1 från FitLine i choklad

Hur man använder shaken på rätt sätt

Burken innehåller en måttsked. Använd ca 2 måttskedar per måltid vilket motsvarar 32,3 g av pulvret. Tillsätt pulvret i ca 230 ml mjölk eller veganska mjölkalternativ. (Viktigt: dessa får inte innehålla tillsatt socker eller andra tillsatser). Lös upp pulvret väl, vid behov med hjälp av en mixer, en liten visp eller en shaker, tills du får en krämig konsistens.

Shaken blir ganska tjock på grund av de svällande kostfibrerna vilket vissa användare inte gillar. Om du vill ha en mer flytande konsistens som är lätt att dricka kan du tillsätta mer vätska, helst vatten.

Ersätt 1 till 2 måltider per dag med en sådan shake. Du bör inte tillsätta några andra livsmedel i shaken om du inte vill ändra näringsförhållandena och kalorimängderna! Prova olika smaker. På så sätt får du alltid variation och kommer säkert att upptäcka din favoritsmak! Prova också olika typer av mjölk om du vill optimera en smak för dig själv!

I butiken hittar du identiska barer som FitLine ProShape All in 1 Shake (se under rubriken Kroppsform). Dessa kan också vara en välkommen förändring och är särskilt praktiska när du är på språng! En bar kan användas som en portion av FitLine ProShape All in 1 shaken som en extremt mättande måltid.

För optimal framgång se till att dina andra matval är hälsosamma, helst låga i kolhydrater och kalorier. Se till att du får tillräckligt med motion, njut av våra fitnessövningar, drick tillräckligt och få tillräckligt med sömn. Du kommer att få en detaljerad samling av våra extra tips via e-post när du beställer från oss. Ju bättre du implementerar alla aspekter, desto snabbare kommer du att nå ditt mål!

Skulle du också vilja använda andra näringsprodukter? Shaken kan kombineras med många produkter. Diskutera gärna vad som rekommenderas för dig med vårt rådgivningsteam.

Förutsättningarna för en lyckad viktminskning

Under många år har vi hjälpt människor att förbättra sin figur och gå ner i vikt på ett framgångsrikt sätt. Vi observerade att det ofta görs enkla misstag som på lång sikt leder till att den önskade figuren inte uppnås eller bibehålls. Samtidigt är det oftast väldigt lätt att gå ner i fett och hålla sig smal. Så länge du göra rätt. ;-)

Ett av de vanligaste misstagen vi ser är idén att helt enkelt äta väldigt lite. Att äta ännu färre kalorier per dag, hoppa över måltider eller svälta sig till smalhet - det är metoder som ofta används av desperata människor som inte har informerat sig om hur viktminskning verkligen fungerar och som ofta är desperata eftersom de ännu inte har lyckats bli smala. Sådana metoder fungerar på kort sikt, men inte på lång sikt. Den fruktade yoyo-effekten och enorma sötsug är ofta inte långt borta. Eftersom den resulterande bristen på näringsämnen är extremt dålig för din kropp! Och om du redan har gått på många ohälsosamma dieter eller hungerfaser, äter för lite under lång tid och eventuellt gör andra saker fel, kommer du så småningom inte att kunna gå ner i vikt alls!

Så det händer att vi ofta hör i våra samtal: "Jag äter nästan ingenting längre, bara en gång om dagen, men jag väger fortfarande 120 kg". Detta är verkligheten som därefter avviker massivt från teorin om att helt enkelt äta få kalorier för att gå ner i vikt.

Förlusten av muskelmassa på grund av att man äter för lite, den resulterande minskningen av den basala metaboliska hastigheten och den långsammare metabolismen i ett sådant tillstånd kräver sedan mycket specifika tillvägagångssätt för att få kroppen tillbaka till fettförlust. Det är lättare att inte låta det gå så långt överhuvudtaget. Så från och med nu, gå inte på några dieter som får dig att svälta dig själv!

Naturligtvis är detta ämne ofta komplext eftersom det finns många faktorer som påverkar en normal ämnesomsättning. Vi känner till dessa och kan därför ofta snabbt känna igen i individuella konsultationer var ditt problem förmodligen ligger.

Förutom att äta för lite är de vanligaste misstagen som människor gör när de vill gå ner i vikt: att äta för mycket mellan måltiderna, för mycket sötsaker och för mycket kolhydrater, att dricka för lite och att ha för höga nivåer av stresshormoner, också på grund av för lite vila och sömn! Om det dessutom saknas motion kommer vikten inte att gå ner.

Eftersom muskelmassa är en viktig aspekt för en bra figur och samtidigt för en högre daglig kaloriförbrukning rekommenderar vi alltid att stärka musklerna också. Detta behöver inte alltid vara massivt ansträngande sport! Även om du går ner mycket i vikt bara genom att ändra din kost - vilket är fallet för de flesta människor - bör du inte försumma dina muskler!

Har du fler frågor om ämnet, kanske vet du inte exakt hur och med vilka produkter du ska starta ditt eget viktminskningsprogram? Eller har du individuella utmaningar som bekymrar dig? Ta kontakt med vår viktminskningsrådgivning, vi kommer att hjälpa dig snabbt och kostnadsfritt!

Köp Shake Chocolate
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi1 drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi1: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

1Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine