Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Gå ner i vikt - vårt program viktminskning Oberoende distributör av PM-International / FitLine

FitLine produkter PM International AG

Med vårt koncept kommer du att uppleva hur det går att gå ner i vikt utan att svälta och med lätthet!
Det populära och framgångsrika programmet för FitLine viktminskning som vi erbjuder dig är lätt att genomföra i din vardag och är ingen svältdiet! Tvärtom, du måste till och med äta dig mätt regelbundet!

En god och hälsosam kost är grunden. Det holistiska och samtidigt mycket effektiva metoden garanterar att du inte behöver kämpa med sug och frustration och senare yoyoeffekter! För du kanske redan har tillräckligt med dessa dieter bakom dig!
Du får all information om programmet och en kostnadsfri konsultation där vi kontrollerar vilka produkter som passar just dig! Under det individuella samtalet förklarar vi kort programmet för dig och kan anpassa det till din personliga situation och ekonomiska budget.

Kontakta oss direkt via formuläret. När allt har klargjorts och är lämpligt för dig kan du beställa dina produkter och få en guide och allt material från oss via e-post.

Vad du kan förvänta dig

FitLine viktminskning gå ner i vikt med FitLine

Att äta rätt mat i stället för att svälta är nyckeln till en permanent smal figur! Om du regelbundet äter alla viktiga näringsämnen och samtidigt äter färre kalorier, t.ex. från tomma kolhydrater, blir du mätt och glad och förlorar samtidigt fett!

Du får från oss:

 • Programguide (PDF) med kost- och dagsplan
 • Inkl. enkla och goda recept
 • Ytterligare, individuella experttips för dig!
 • Information och anvisningar för dina shakes*
 • Lätta fitnessövningar på video som du kan göra hemma
 • Din personliga kontaktperson följer med och stöder dig utan extra kostnad när du behöver det!

Information och erbjudanden om programmet för viktminskning

Nedan hittar du den viktigaste informationen och de viktigaste erbjudandena om FitLine viktminskningsprogrammet:

Viktminskning PM International
Viktförlustguide och professionella tips

Du får en tydlig programplan i PDF-format via e-post direkt efter din beställning. Den här guiden innehåller bakgrundsinformation, din dagliga plan för måltider och eventuellt produktintag, listor över livsmedel som du får använda samt okomplicerade och läckra recept! Dessutom får du exklusiva professionella tips för framgångsrik viktminskning och fitnessvideor.

Gå ner i vikt utan att svälta
Äta med glädje utan att svälta

Att gå ner i vikt genom att svälta sig själv fungerar inte på lång sikt och ger dig bara fler problem! Det är därför du äter minst 3 gånger om dagen enligt programmet och har läckra och enkla recept till hands! Kosthållningen utelämnar särskilt det som bidrar till att du blir fet eller hindrar dig från att gå ner i vikt. När du väl har lärt dig denna goda kost kan du hålla dig smal så länge du vill!

Viktminskning rådgivning och stöd
Individuell rådgivning och stöd
 • gratis personlig expertrådgivning i förväg
 • Din kontaktperson kommer att följa med dig under hela programmet om du så önskar
 • Köp riskfritt med pengarna tillbaka-garanti inom 30 dagar

Vänligen fyll i följande formulär nu:

Råd, beställning, information

Beställ, gratis råd och information för ditt viktminskningsprogram.

Vi vill att du kontaktar oss så att en av våra experter på FitLine viktminskning (oberoende distributör av FitLine produkter) kan ge dig personlig rådgivning. På så sätt kan vi se till att du inte köper något som inte passar dig, din nuvarande situation eller dina planer. Vi kan också skräddarsy programmet efter dina individuella behov och klargöra alla dina frågor i förväg. En konsultation är helt gratis och du kommer säkert att njuta av den!

Begär FitLine rådgivning

Använder du FitLine produkterna för närvarande?

    

Vi kommer endast att använda dina uppgifter för att behandla din förfrågan Till integritetspolicy

FitLine produkter PM International AG

Rekommenderade produkter

Du kan använda följande produkter under FitLine viktminskning och komplettera dem med vitaminer och mineraler:

Beställ FitLine ProShape All in 1
453,00SEK
Måltidsersättning

Du kan inkludera en shake i ditt program som måltidsersättning*. Det är en komplett och enkel måltid.

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Många mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade i en läcker dryck. Kan tas som tillägg.

Beställ FitLine ProShape Amino
633,00SEK
Amino

Essentiella aminosyror i kapslar - Protein (aminosyror) bidrar till att bibehålla muskelmassan och att öka muskelmassan.

 • Original FitLine produkter
 • Made in Germany
 • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Vanliga frågor om programmet och viktnedgång

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om vårt program och framgångsrik viktminskning.
Tror du att du bara måste äta väldigt lite för att bli och hålla dig smal? Eller att du måste träna mycket för att äntligen få den figur du vill ha? Då har du en vanlig missuppfattning!
Vår erfarenhet är att de flesta människor helt enkelt gör de största fel i sina matval. När du förstår hur en riktig kost ser ut för dig kan du få och behålla din fina figur, utan att svälta dig själv.

1. Hur mycket kan jag gå ner i vikt inom en viss tid?

Hur mycket fett en person kan förlora på en viss tid beror på många olika faktorer. Till exempel utgångsvikt, mängden vattenretention, ålder, metabolisk kondition, fysisk aktivitet, stressnivå osv. Ett konkret löfte är därför helt omöjligt i dagsläget och skulle dessutom vara mycket opålitligt! Alla som har följt vårt program enligt våra anvisningar har hittills gått ner i vikt, men helt enkelt i sin egen takt. Ju smalare du är, desto långsammare går du i regel ner i vikt! Vi kan ge dig en bedömning baserad på vår erfarenhet i ett personligt samtal efter att vi har fått veta några saker om dig.

2. Varför är detta program bra och framgångsrikt?

Vårt program skiljer sig helt från snabbdieter och svältprogram! För att behålla din önskade vikt på lång sikt måste du äta ordentligt och regelbundet, utan att svälta dig själv! Den goda nyheten är att det inte är svårt alls och att det är riktigt gott och läckert! Med våra enkla lågkolhydratrecept och matlistor vet du äntligen hur du ska göra rätt! Vår plan tar också hänsyn till att dina muskler inte bryts ner utan byggs upp och att din kropp får alla viktiga mikronäringsämnen i överflöd. Detta ger din kropp signalen att allt finns i överflöd, så att inget "svältläge" kopplas på och ämnesomsättningen kan gå på högvarv!

3. Jag skulle vilja gå ner mycket snabbt i vikt, är det möjligt?

Inte som regel! Åtminstone inte med vårt program! Vi erbjuder dig ingen snabbdiet som kan tvinga din kropp att gå ner mycket i vikt mycket snabbt, utan en förnuftig kostomläggning som är mycket effektiv. Utan att du svälter!
Om någon använder extrema åtgärder för att gå ner mycket i vikt på kort tid kan man anta att kroppen kommer att förlora en inte obetydlig mängd mycket tung muskelmassa och gå in i "svältläge". Det kan se bra ut på vågen till en början, men det kommer att ge dig allvarliga problem senare: Cravings, dåligt humör, ännu lägre basalmetabolism och därmed verkliga yoyo-effekter! Så gör inte något sådant!

4. Blir jag mätt eller blir jag hungrig?

Vår plan föreslår minst tre måltider per dag. Att äta regelbundet är avgörande för en fungerande ämnesomsättning! Det är därför vi till och med insisterar på att du ska äta regelbundet. Eftersom vi fokuserar på att din kropp ska få viktiga näringsämnen i överflöd kommer du också att bli mätt och nöjd, till skillnad från de förprogrammerade suget och aptiten från ensidiga dieter eller ohälsosamma dieter.
I början kanske du inte blir lika mätt av måltider med låg kolhydrathalt eftersom kroppen inte är van vid att producera energi utan kolhydrater. Förändringen tar dock vanligtvis inte mer än 2-3 dagar. Därefter bör du snabbt känna dig mätt och energifull. Det är ett bra tecken på att din kropp förbränner fett bra!

5. Har jag en kontaktperson om jag har frågor?

Ja! Du har en personlig kontaktperson som lär känna dig från början och som stöttar dig under hela programmet - utan extra kostnad. Han eller hon kan nås snabbt om du har frågor eller behöver hjälp! Du kan själv bestämma om du vill kommunicera skriftligen via e-post, eller om du vill kommunicera via telefon. Din rådgivare kommer i alla fall att stödja dig med stort engagemang och stå vid din sida! Om du inte vill göra det är det också okej!

6. Måste jag träna mycket?

Det är inte nödvändigt att träna mycket för att programmet ska fungera. Beroende på din utgångssituation kan du gå ner i vikt genom att ändra din kost. Men eftersom det är mycket viktigt för en bra figur och en långsiktigt smal vikt att du har en bra muskelprocent, rekommenderar vi starkt att du också ägnar dig åt fysisk aktivitet. Och naturligtvis går du ner i vikt snabbare! Men det betyder inte att du måste träna hårt varje dag! (Vi har fitnessövningar som du enkelt kan göra hemma på video. Det räcker med 15 minuter om dagen!)

7. Varför går jag inte ner i vikt trots att jag äter väldigt lite?

Ofta pratar vi med människor som redan äter väldigt lite, men som ändå inte går ner i vikt. Ofta bara en gång om dagen, och när de äter något är det exakt fel sak - som en banan eller en fralla gjord av vitt mjöl! Då är de vanligtvis inte längre hungriga. Känner du till detta? Då har du verkligen försatt din kropp i "svältläge". Kom alltid ihåg att din kropp är inriktad på överlevnad: om det inte finns tillräckligt med mat eller ens vatten, saktas ämnesomsättningen ner eller stoppas helt och hållet, energi och vatten sparas, musklerna bryts ner och fett lagras för att du ska kunna överleva länge. Det är just därför som dåliga dieter och svältperioder inte fungerar på lång sikt! Därför gör vi precis tvärtom! Sluta omedelbart med att svälta din kropp!

8. Hur mycket kostar programmet och hur ska jag beställa?

Du har säkert märkt att vi inte anger några priser på den här sidan ;-) Det beror på att det finns olika alternativ och prisvillkor för dig. Eftersom du inte kan välja dem själv utan att ha all bakgrundskunskap vill vi att du kontaktar oss via formuläret. Vi tar vårt arbete på allvar och vill vara noggranna med att anpassa programmet till dig om det behövs, för alla är trots allt olika och befinner sig i olika situationer!
Vi kan också ta hänsyn till din budget, så vi kan vanligtvis alltid hitta ett sätt för dig att ha råd med programmet! Vi kommer att ge förslag och sedan ta emot din beställning om allt passar dig.

Våra fördelar

Kompetens

Dra nytta av vår erfarenhet sedan 2001 inom området fettförbränning, mikronäringsämnen, näring, vitalämnen och FitLine produkterna.

Personlig & individuell

Vår rådgivning och vårt stöd är kostnadsfria, personliga och individuella. Vi behandlar varje kund med värdighet och respekt. Vi lyssnar uppmärksamt på deras mål och behov.

Åtagande

Våra relationer med kunderna går långt utöver att sälja produkter. Vi vill visa dig hur du kan leva ett bättre och hälsosammare liv och kommer att stödja dig på ett holistiskt sätt.

Viktminskning Råd & Beställning Oberoende distributör av FitLine

Fyll bara i och skicka in formuläret. En av våra sympatiska viktminskningsexperter återkommer till dig omedelbart. Om vi endast får din e-postadress skickar vi dig ett mejl med skriftlig information, priser och rekommendationer om produkter och hur du beställer. Tänk dock på att din beställning utan rådgivning i förväg kanske inte är 100 % perfekt för dig!
Det är mycket bättre för dig om du lämnar ett telefonnummer till oss. Under ett samtal på 15-20 minuter kan vi lära känna dig kortfattat och sedan komma överens med dig om vad som är exakt rätt för dig! Dessutom kan du ha frågor som vi kan besvara direkt. Allt detta är helt gratis!

Som långvariga, oberoende partner till PM International AG / FitLine-produkter har vi under mer än 20 år gett råd och framgångsrikt stöttat tusentals människor att gå ner i vikt.

Få gratis råd

*Ersätt en daglig måltid av en energibegränsad diet som bidrar till viktminskning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine