Beställ yoghurt och få råd

Lev bättre än någonsin!

Yoghurt - Pulver med mjölksyra­bakterier Oberoende distributör av FitLine

  • Originalet tillverkat i Tyskland  |  Direkt från tillverkaren

FitLine Feel Good Yoghurt - Yoghurtpulvret innehåller levande mjölksyrakulturer för framställning av en yoghurtliknande maträtt eller drickyoghurt. Med mjölk eller sojamjölk. Innehållet räcker upp till 6 liter.

324,00 SEK

Köp Yoghurt (fast)

Köp Yoghurt-Drink

  • Original FitLine produkter
  • Made in Germany
  • 30 dagar pengarna tillbaka garanti

Yoghurtpulvret är grunden för att göra din egen färska yoghurt. Helst bör du använda en lämplig yoghurtberedare. Du kan använda den färdiga yoghurten eller drickyoghurten på många olika sätt i köket.

Det är vad Yoghurt ger dig:

  • Pulver med mjölksyrabakterier baserat på inulin (19,8 %) och vasslepulver.
  • Innehåller 4 olika levande bakteriekulturer: Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium species; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus
  • Tillför upp till 100 miljarder bakterier per 100 ml beroende på mognadsgrad.
  • Utan konserveringsmedel. Varianten „fast“ innehåller gelatin.
  • Innehållet räcker till 30 portioner à 200 ml.

Du kan få yoghurtpulvret i två olika versioner: som en "fast" version eller som en yoghurtdryck. Den fasta versionen har en mer krämig, puddingliknande konsistens (innehåller gelatin), medan yoghurtdrycken förblir mer flytande. Observera att den slutliga konsistensen är starkt beroende av mjölksort, mognadstid och rumstemperatur! En varierande smak eller konsistens är därför kännetecknande för en äkta naturprodukt och utgör inte en defekt i yoghurtpulvret.
Genom att göra FitLine yoghurt hemma utan efterföljande uppvärmning kan du integrera många levande mjölksyrakulturer i din kost varje dag - perfekt för hela familjen och dina barn. För att få bästa möjliga effekt bör du äta yoghurten dagligen, regelbundet och under en längre tid!

Välj din variant här och köp ditt yoghurtpulver i butiken:

Yoghurt fast Yoghurt-Drink

Hur man framställer yogurten

Rör ut innehållet av en påse i 1 liter mjölk, häll det i beredningsbehållaren och låt det mogna i 8 till 12 timmar. Du hittar detaljerade instruktioner på produktförpackningen. Efter beställningen får du också ett e-postmeddelande från oss med all viktig information och ytterligare tips.

Vi rekommenderar att du tillagar yoghurten i den yoghurtberedare som nämns ovan eftersom den håller temperaturen utan el (via isolering) så att bakterierna kan utvecklas optimalt. Om du vill säkerställa detta på annat sätt är det ganska svårt. Om temperaturen inte är ideal får du ett mindre än optimalt resultat vid framställningen!

Den FitLine yoghurt eller drickyoghurt som du får efter tillverkningen är en riktig naturprodukt. Därför kommer konsistensen, smaken och mängden bakterier i din yoghurt att variera beroende på vilken typ av mjölk du har använt, hur länge du har låtit den mogna och rumstemperaturen! Behållarens vibrationer till exempel påverkar också bakterietillväxten. Experimentera därför gärna tills du har hittat den perfekta beredningen för dig. (Avvikande resultat är därför ingen anledning till klagomål.) Yoghurtdrinken är ofta enklare eftersom det inte finns så många variationer i konsistensen.

När yoghurten är klar ska den förvaras i kylskåp och användas inom några dagar. Vissa användare vill använda den färdiga yoghurten för överinokulering. Vi rekommenderar inte detta eftersom bakterieförhållandena kontinuerligt förändras under processen och det inte heller är garanterat att andra skadliga bakterier kan tillkomma!

Kvinna dricker yoghurt - Köp yoghurtpulver FitLine
FitLine Feel Good Yoghurt färdig i en skål

Varför rekommenderar vi hemgjord yoghurt?

Tycker du om att äta yoghurt varje dag eftersom du vill integrera mjölksyrakulturer i din kost? Är det därför du regelbundet köper yoghurt i snabbköpet? Då bör du känna till följande: Alla mjölksyrade livsmedel från den vanliga handeln värms vanligtvis upp och görs därmed mer hållbara innan de hamnar på hyllan. Detta innebär att de flesta av de mjölksyrabakterier som tidigare fanns har dödats. Dessutom innehåller dessa typer av yoghurt vanligtvis bara 2 olika bakteriestammar i litet antal.

Om du gör din egen yoghurt har du flera fördelar: bakterierna dödas inte av upphettning, så de är verkligen fortfarande vid liv, du har en mycket större mängd bakterier och en större variation och naturligtvis har du också valet av mjölktyp som också är ganska begränsat i snabbköpet!

Du kan göra din FitLine yoghurt med getmjölk, fårmjölk eller till och med sojamjölk. Alla mjölksorter fungerar inte, så läs vår detaljerade information som du får via e-post efter beställningen.

Hur blir egentligen mjölk till yoghurt?

De mjölksyrabakterier som du rör ner i mjölken blir aktiva genom rätt miljö och värme. De livnär sig på vissa mjölkkomponenter och även det inulin som yoghurtpulvret innehåller. De metaboliserar dessa ämnen och föröka sig. Metabolismen förändrar mjölken och mjölksyra produceras. Så de förvandlar mjölken till yoghurt och förökar sig kraftigt under processen.

Som redan nämnts är rätt temperatur viktig i denna process eftersom bakterier bara förökar sig optimalt under rätt förhållanden och rätt värme. Om mognadsprocessen inte längre behöver köras med full hastighet, läggs allt i kylskåpet och bakterierna blir mycket mer inaktiva igen.

Så att du kan njuta av alla fördelar med yoghurt bör du aldrig använda den i recept eller rätter som du värmer.

Annars kan du använda den här yoghurträtten eller drick yoghurt på samma sätt som du skulle använda köpt yoghurt. Till exempel som frukost, som en yoghurtdryck blandad med frukt eller bär, eller salt, t.ex. i en yoghurtdipp och liknande.

Tips: FitLine Yoghurt är också bra för barn!

Vi rekommenderar yoghurt i de flesta fall som en bra kompletterande produkt utöver det dagliga omfattande näringstillskottet med Optimal Set. Eller för barn som komplement till PowerCocktail Junior. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Yoghurt fast Yoghurt-Drink
Kvalitet, kompetens & service

Därför kan du lita på våra produkter och på oss som experter:

Högsta kvalitet

Tillverkad i Tyskland, oberoende kontroller, produktion enligt GMP-standarder och testad dopingfri.

Patenterad innovation

Näringstransportkonceptet och mer än 70 patent gör våra produkter mycket innovativa och unika.

Begärd över hela världen

Det familjedrivna företaget har sålt över 800 miljoner produkter i mer än 30 år. Flera miljoner användare i över 40 länder.

Experter sedan 2001

Vi har varit produktexperter och kostrådgivare i över 20 år. Vi ger dig råd personligen, holistiskt och med mycket tid.

Säkert med garanti

Beställ med nöjdhetsgaranti och i en säker butik: Du kan också returnera öppnade produkter inom 30 dagar.

Matchande produkter för kombination

Populäraste

Beställ FitLine Optimal-Set
1315,00SEK
Optimal Set

Denna set är utformad som en holistisk bas för alla som vill ha ett omfattande, dagligt näringstillskott. Information om setet

Beställ FitLine Restorate
258,00SEK
Mineraler Resto

Mineraler, spårämnen och d-vitamin - optimalt kombinerade. Den ingår i Optimal Set, men kan också beställas separat.
Info om Mineraler

Beställ FitLine Activize Oxyplus
378,00SEK
Acti Energi* drycken

Den här drycken är bästsäljaren när det handlar om energi*: alla b-vitaminer, med vitamin c, guaranaextrakt och lite mer.
Information om Acti

Beställ FitLine Basics
734,00SEK
Basics

Kosttillskott i pulverform med fibrer, sekundära vegetabiliska föreningar, enzymer, vitaminer och levande mjölksyrabakterier. Info om Basics

FitLine produkter PM International AG

Rådgivning & beställning

Vi ger dig gärna råd i alla frågor, naturligtvis kostnadsfria, och tar emot din beställning snabbt och enkelt om du inte vill köpa i webbutiken.
Leveransen sker direkt från tillverkaren och du får en personlig produktrådgivare som ger dig viktig information och stöd på lång sikt. Kontakta oss direkt via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss med alla dina frågor och funderingar!

Vår 7-dagarstjänst är alltid till hands för dig:

PM International AG Sverige

Kompetensteamet Sverige Oberoende distributör av PM-International / FitLine

Vår entusiasm och vårt engagemang är att hjälpa dig att nå dina mål! Vid våra konsultationer är fokus på att hitta det bästa för dig. Tack för att du litar på oss som dina produktrådgivare och näringsexperter!
Jag och mitt team har i många år brunnit för näring, fitness och viktnedgång med idealisk näringstillförsel, vitala ämnen och anti-aging. De exklusiva kosttillskott som vi sedan 2001 säljer över hela världen som självständiga partner till PM International AG / FitLine produkter spelar en central roll i detta sammanhang. Också i vårt privata, dagliga liv. De inspirerar oss fortfarande varje dag på nytt!
Läs mer om mina erfarenheter och favoriter.

Enkelt. Kompetent. Snabbt. Säkert.

*Rik på vitamin B6 och vitamin C – bidrar till normal energiomsättning.
Observera: Vi är oberoende partner till PM International AG / FitLine