Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Företaget - fakta och fördelar Oberoende distributör av PM International AG

Företaget PM International AG Sverige

Observera: Detta är inte en officiell webbplats av företaget PM International AG - Oberoende distributör av PM-International.

Detta framgångsrika tyska familjeföretag är ett direktförsäljningsföretag inom områdena näringsoptimering, fitness och skönhet. Det är nu ett av de största direktförsäljningsföretagen i Europa och världen. För närvarande är det framför allt företagets starka, globala tillväxt som väcker uppmärksamhet. Och det finns skäl till detta.
Vi har varit oberoende partner till PM International sedan 2001, och på den här sidan vill vi presentera dig företaget med de viktigaste fakta och information.

Ett av världens bästa och mest solida företag

Ett innovativt familjeföretag med över 30 års erfarenhet och beprövad säkerhet.

Företaget utvecklar och distribuerar genom direktförsäljning (strukturförsäljning) produkter inom områdena näringstillskott (basnäringsämnen, specifika näringstillskott, produkter för viktkontroll, sportprodukter) och kosmetika.
Företaget grundades i Tyskland 1993 av den nuvarande ägaren och styrelseordföranden Rolf Sorg. Han lade grunden för företagets nuvarande framgång genom att kombinera ett unikt och innovativt produktkoncept med effektiv nätverksmarknadsföring.
Det extraordinära produktsortimentet och de rättvisa och goda villkoren och möjligheterna för distributionspartnerna är orsaken till den över genomsnittet höga tillväxten, så att företaget idag (från och med 2022) är ett av de nio största direktförsäljningsföretagen i världen, med en årlig försäljning på över 2 miljarder US-dollar.
Företaget har mer än 35 anläggningar i över 45 länder och nya marknader öppnas varje år. Produkterna kan skickas till över 100 länder. Huvudkontoret ligger i Luxemburg, men det europeiska centret finns fortfarande i Tyskland / Speyer. Varje månad anordnas en öppen dag där intresserade personer kan få en bild av företaget, produkterna och affärsmöjligheterna på plats.
Över hela världen är flera 100 000 personer aktiva som oberoende distributörer för PM International.

Trots denna storlek har företaget förblivit ett familjeföretag. Detta är en stor fördel jämfört med många andra företag av samma storlek. Det är ett onoterat, ekonomiskt oberoende familjeföretag med en solid finansiell bas och därmed också oberoende av externa ekonomiska intressen, snabbt och självständigt i beslutsfattandet.
Soliditeten är över 60 % - ungefär dubbelt så hög som den genomsnittliga soliditeten hos andra medelstora företag, som bedöms med betyg tre gånger A+. Dun & Bradstreet - ett av världens ledande företag inom näringslivsinformation - gav företaget 99 av 100 poäng i betygsättningen!

Företagets vision

Företagets grundare hade en tydlig vision för mer än 30 år sedan: att bli världsledande inom utveckling och distribution av högkvalitativa produkter för optimering av näringsämnen, fitness och skönhet.

Efter sin lärlingstid som bilmekaniker började Rolf Sorg arbeta med direktförsäljning parallellt med sina studier och var en av de mest framgångsrika partnerna i det företag han arbetade för på den tiden. Denna framgång ledde till att han grundade sitt eget företag, med vilket han sedan dess har erbjudit människor, oavsett deras personliga eller yrkesmässiga bakgrund, en chans till en oberoende inkomst och en riskfri start på sitt eget företagande. Hans entusiasm över de möjligheter som branschen erbjuder alla är något som han fortfarande lever efter varje dag.

Grunden för framgången ligger i den unika produktfilosofin. De innovativa FitLine produkterna bidrar framgångsrikt till det som alla vill ha.
Fokus ligger på premiumsegmentet av marknaden och innovativa produktkoncept som skiljer sig från resten av marknaden.

Vetenskaplighet och utmärkelser

En viktig aspekt av produkternas framgång är deras vetenskapliga karaktär och satsning på innovation. Produkterna utvecklas av en vetenskaplig rådgivande kommitté och i samarbete med oberoende forskningsinstitut.
Denna rådgivande kommitté består av kvalificerade experter med olika bakgrunder, t.ex. biokemister, ekotrofologer, nutritionister osv. Varje expert bidrar till produkternas kvalitet och utveckling, från formuleringen till utvecklingen av ny teknologi och till produktionsprocesserna.

"Tillväxt är ingen tillfällighet, utan resultatet av att investera i rätt saker vid rätt tidpunkt."

Sedan 2016 finns ett strategiskt samarbetsavtal med Luxemburgs institut för vetenskap och teknologi (LIST). Detta är en forsknings- och teknikorganisation som utvecklar avancerad teknologi och erbjuder innovativa produkter och tjänster.
Sedan 2019 finns ett annat samarbete med Josef Ressel-centret vid Upper Austria University of Applied Sciences, som företaget spelade en nyckelroll i grundandet av.
Dessa samarbeten är ett starkt stöd för företagets forsknings- och utvecklingsverksamhet för att utveckla innovativa och biologiskt baserade kosttillskott och produktlinjer för skönhetsprodukter.

Företaget har fått många utmärkelser genom åren. Orsakerna till detta är en enastående företagskultur, innovativa produkter och en företagstillväxt som ligger över genomsnittet. Här är några fakta:

Sedan 2002 har företaget PM International AG redan 20 gånger (2022) röstats fram bland de 100 mest innovativa tyska företagen (fastställt bland de företag som deltar i den betalda tävlingen).
2013/2014 och 2018/2019 utsågs företaget till "Årets företag" av nätverksmarknadsföringstidningen Netcoo.
År 2021 hade företaget redan fått det tyska varumärkespriset för enastående varumärkeshantering fyra gånger.
Grundaren och styrelseledamoten valdes in i European Business Senate 2005, är medlem av CEO Council of the World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) och har flera gånger representerat Fortune Global 500.
Grundaren och styrelseledamoten har flera gånger utsetts till finalist för Entrepreneur of the Year. Detta pris är ett erkännande av entreprenörskap i Tyskland och Luxemburg.

Företaget är för övrigt också medlem i WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations). Där förbinder sig medlemmarna att följa vissa uppförandestandarder i kundernas och affärspartnernas intresse. Som medlem av WFDSA:s VD-rådet hjälper Rolf Sorg också till att bestämma direktförsäljningens framtid i hela världen.

Ta också tillfället i akt att lära känna företaget personligen vid ett av de många tillfällena. T.ex. en öppet hus-dag eller ett av de många offline- och online-evenemangen runt om i världen.

PM International AG Företagets produkter och kvalitet

Sortimentet med näringstillskott stöder oss optimalt med näringsämnen från morgon till kväll. Produkterna är utformade med det exklusiva Näringstransport konceptet och hjälper människor över hela världen att optimera näringsämnena för hela familjen.

Sortimentet med högkvalitativa kosmetiska produkter för en vacker hy och en regenererande vård är också formulerat med det exklusiva Nutrient Transport Concept.
Över 800 miljoner sålda produkter, som regelbundet uppskattas av tusentals användare världen över, visar att företaget är på rätt väg med sin förståelse för kvalitet och säkerhet för att göra kunderna nöjda.

Högsta kvalitet

Kvaliteten är en faktor som företaget PM International AG inte kompromissar med. En hög produktkvalitet betyder mer för företaget än att bara uppfylla vanliga och nödvändiga standarder!

Därför är produkterna i sortimentet för kosttillskott och kosmetika alltid innovativt utvecklade och ständigt förfinade enligt säkrade och senaste rön från vetenskap och forskning!

 • Alla produkter är "Made in Germany".
 • Högsta säkerhet när det gäller det optimala urvalet, bearbetningen och biotillgängligheten hos de ingredienser som ingår i dem.
 • Producerad enligt de strikta GMP-riktlinjerna (Good Manufacturing Practice), en standard inom läkemedelsindustrin som garanterar högsta renhet och maximal kvalitet.
 • Vår produktkvalitet testas regelbundet av ELAB Analytik GmbH. Som oberoende laboratorietjänsteleverantör med många års erfarenhet av livsmedels-, vatten- och miljöanalyser stöder ELAB Analytik GmbH kvalitetssäkringen med professionell rådgivning.
 • Naturligt fri från konserveringsmedel, konstgjorda färgämnen och aromer, fri från andra skadliga ämnen.
 • Under ständig övervakning av livsmedels- och kosmetikaexperter och biologer står produkterna för högsta renhet och maximal kvalitet.
 • Produkterna testas dessutom regelbundet av det välrenommerade schweiziska vitamininstitutet i Lausanne.
 • Även i kosmetika: naturliga ingredienser garanterar högsta möjliga dermatologiska kompatibilitet.
 • Alla kosttillskottsprodukter finns med på Cologne List®. Där publiceras produkter som har testats med avseende på dopingmedel av ett av världens ledande laboratorier för analys av kosttillskott.
 • Över 70 patent (och ytterligare 20 patent är under behandling) understryker företagets innovationskraft och unika produkter.

Närings Transport Konceptet

Konceptet för transport av näringsämnen är avgörande för produkternas popularitet. Näringstransport Konceptet transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs — på cellnivå, inifrån och ut. Detta är ett verkligt unikt försäljningsargument i branschen, eftersom konceptet och tekniologin är patenterade.

Produkterna i högklassig sport

Tusentals toppidrottare världen över förlitar sig på näringstillskott. Företaget är officiell leverantör till många idrottsförbund och landslag över hela världen.
Kosttillskotten, som framgångsrikt används av professionella idrottare världen över, är också det rätta valet för alla andra prestationsinriktade personer som vill optimera sin kosthållning. De är så populära eftersom de är säkra, högkvalitativa, innovativa, lätt tillgängliga och samtidigt testade för dopingmedel och ingår i Cologne List®.
Toppidrottare inom mer än 50 olika discipliner från mer än 20 länder förlitar sig på produkterna och är övertygade om deras resultat.

Mer om produkterna

Socialt engagemang och miljömedvetenhet

Företaget har åtagit sig att förändra människors liv till det bättre. Principen tillämpas även utanför den dagliga verksamheten.
Företaget är den största samarbetspartnern till hjälporganisationen World Vision, som arbetar med bistånd, utveckling och opinionsbildning. För närvarande stöds över 5 000 barn med en total donation på över 7.900.000 euro (2023). För varje såld produkt får barn en "livets timme".
Företaget PM International gör också en hel del för att öka miljömedvetenheten. Materialen har bytts ut mot återvunna material, förpackningarna har ändrats för att bli helt miljövänliga. Plast ersätts av biologiska råvaror när det är möjligt.

Network Marketing PM International AG Sverige

Distributionskanalen och ersättning

Produkterna är inte tillgängliga i den normala handeln, utan endast via Internet (genom direktförsäljningspartner), genom försäljningspartnerna själva (oberoende partner till PM International) eller i våra direktförsäljningscenter.
Varje person som är entusiastisk och övertygad om produkterna har möjlighet att registrera sig som en så kallad oberoende försäljningspartner/distributör för PM International. Man har sedan möjlighet att rekommendera och distribuera produkter och få provision för dem. Detta är en komplett affärsmöjlighet med klassisk rekommendationsmarknadsföring/nätverksmarknadsföring.

Det distributionssystem som företaget valt är medvetet utan traditionella distributionsmetoder och bygger istället på direktkontakt med konsumenten. Detta gör det möjligt att kommunicera produktfördelar och resultat med kunderna i första hand. Det sparar alla kostnader för annonsering och marknadsföring, som endast tillhandahålls av partnerna.

Professor Dr. h.c. Lothar Späth (tidigare premiärminister i Tyskland) beskrev det framgångsrika konceptet på följande sätt: "Tack vare sitt marknadsföringsnätverk, som bygger på oberoende distributionspartner, är företaget i kundens hjärta." Han tillade: "Detta möjliggör direkt kommunikation och ett snabbt svar på marknadens behov."

Förutom att det erbjuder många fler fördelar för ett företag att vara ett direktförsäljingsföretag, är nätverksmarknadsföring en enastående möjlighet för människor att tjäna ytterligare eller helt oberoende inkomster. På grund av dess många fördelar anser marknadsföringsexperter att det är framtidens marknadsföring, och därför väljer fler och fler företag varje dag att använda denna distributionskanal i stället för den klassiska distributionen via många handelsnivåer.

Ett enkelt och framgångsrikt system

Med denna affärsmöjlighet har alla som vill samma chans att tjäna extra inkomster, oavsett social status, jobb, utbildning eller ekonomisk ställning. Som oberoende distributör för PM International kan du investera så mycket tid och energi i din verksamhet som du vill. Det finns nästan ingen gräns för hur mycket extra inkomster du kan generera.
Du har också rätt till stöd från ett globalt team av erfarna utbildare, ett nätverk av dotterbolag och ett skräddarsytt utbildningsprogram. Andra förmåner är bil, pension och reseprogram.
Framgång inom direktförsäljning är inte en fråga om tur, utan resultatet av rätt åtgärder, entusiasm för saken och flitighet. De som visar exceptionell framgång förtjänar att få särskilt stöd. Företaget erbjuder därför regelbundna kurser, akademier, evenemang online och offline.
Dessa evenemang är utformade för att dela med sig av de mest framgångsrika partners kunskaper och erfarenheter, motivera till ytterligare framgång och stödja utvecklingen av säljkompetens.

Marknadsföringsplanen

Ersättningen (provisonen) till PM Internationals oberoende partner styrs av en så kallad provisionsplan eller marknadsföringsplan - precis som i alla andra direktförsäljningsföretag.
Du kan ta fullt ansvar för den tid och energi du investerar i ditt företag och skräddarsy ditt eget företag så att det passar din livsstil. Bestäm själv om du vill arbeta heltid eller deltid. Det finns inga regler och inga gränser för hur mycket pengar du kan tjäna med denna affärsmodell.
Du kan göra detta oberoende av din utbildning eller ditt nuvarande yrke. Riskfritt och utan förbehåll. Tjäna upp till 7 inkomster åt gången och utnyttja vårt lyxbilsprogram eller våra exotiska resmål.

Bli en oberoende partner till PM International AG - möjligheter och fördelar

Om du är intresserad och nyfiken på möjligheten att bli en oberoende försäljningspartner för PM International AG / FitLine, eller om du har ytterligare frågor, kan du kontakta oss direkt.

Här vill vi kort lista de viktigaste fördelarna och möjligheterna som väntar dig som partner till det här företaget, produkterna och affärsmöjligheterna:

 • Stöd människor med innovativa produkter över hela världen.
 • Lätt att rekommendera produkterna på grund av deras höga kvalitet och patenterade, unika teknologier.
 • Vetenskaplig expertis, utveckling och forskning under 30 år och i samarbete med oberoende forskningsinstitut ger säkerhet, innovation och marknadsledarskap inom segmentet för kosttillskott.
 • Lätt att närma sig tack vare de bästa referenserna från många idrottsområden.
 • Produkterna finns på Cologne List®. Här publiceras produkter som har testats med avseende på dopingmedel av ett av världens ledande laboratorier för analys av kosttillskott.
 • Riskfritt för alla (kunder och nya partners) tack vare nöjdhetsgarantin - 30-dagars returpolicy med pengarna tillbaka-garanti.
 • Deltid, heltid, när som helst, inga förutsättningar - verksamheten kan anpassas till dina behov och mål - en enkel verksamhet för alla.
 • Du börjar utan dyra inträdesavgifter, utan minsta försäljning eller orderkrav - enkelt och riskfritt.
 • Du kan bygga upp omedelbar och långsiktig inkomst - tjäna pengar över hela världen utan begränsningar och få betalt i tid i över 30 år.
 • Företaget övertygar med trygghet och stabilitet tack vare mer än 30 års erfarenhet som ett tyskt familjeföretag med bästa ekonomiska betyg från oberoende institut. Många utmärkelser under många år återspeglar detta.
 • En rättvis, domstolsgodkänd, bra och lukrativ marknadsföringsplan ger dig inkomster.
 • Fantastiska tilläggsförmåner som betalda leasingbilar: Från distributörsnivån IMM (International Marketing Manager) har du rätt till billeasingprogrammet.
 • Du kan få en tjänstebil (leasingavgiften betalas av företaget) som du kan använda både i tjänsten och privat. Ju högre nivå distributören har i marknadsföringsplanen, desto mer värdefull kan företagsbilen vara.
 • Andra tilläggsförmåner är pensionsbidrag och betalda exklusiva resor av engångskaraktär, betald utbildning och fortbildning.
 • Omfattande stöd och marknadsföringsverktyg för ett framgångsrikt arbete: egna appar, online-samtal och utbildningar, regelbundna evenemang och möten nationellt och internationellt över hela världen, egen TV-kanal för direktsändningar.
 • Egen kostnadsfri webbplats med butik för varje partner för arbete över hela världen (på många språk).
 • Möjlighet till global affärsutveckling - med egna anläggningar i över 45 länder och produktleveranser till över 100 länder (från och med 2020).

Starta nu eller begär information

Har du frågor eller vill du veta mer? Få information om verksamheten, partnerföretaget och om oss:

Begär rådgivning

Använder du FitLine produkterna för närvarande?

    

Till integritetspolicy

FitLine produkter PM International AG

Webbutik

Beställ originalprodukter i webbutiken

Webbutiken

Produkter FitLine Kosttillskott

Produktlinjen

Bekanta dig med de viktigaste näringsdryckerna och lär dig mer om kvaliteten och de speciella egenskaperna hos den globalt populära produktserien.

Info produkter

FitLine produktexperter sedan 2001

Rådgivning

Ta del av vår kostnadsfri rådgivning om produkterna och alla dina frågor

Rådgivning

Dra nytta av vår kompetens & service

 • Personlig och individuell rådgivning och stöd
 • Dra nytta av vår erfarenhet sedan 2001
 • Gratis, snabb och tillgänglig för dig varje dag!