Holistisk kostrådgivning

Oavsett om du vill ändra ditt kostbeteende i förebyggande syfte eller om du redan har besvär - du får en individuell holistisk konsultation / kostrådgivning som är skräddarsydd för din personliga situation.

Rådgivningen omfattar en första (kostnadsfri) konsultation där du berättar om dina bekymmer eller ditt fysiska tillstånd och dina mål/önskemål.

Din första uppgift för hemmet är att föra en matdagbok under en vecka. Därefter träffas vi igen, utvärderar dina matvanor och du får råd om vad du kan förbättra.

Detta följs av ett tredje möte där du förhoppningsvis kan berätta om dina första förbättringar/framgångar :-)
Beroende på fallet kan ytterligare möten vara nödvändiga.

Frisk kost - kostrådgivning Lidhult

Pris - Kostrådgivning

  • Enskilt möte (max. 60 minuter): 800 SEK
  • Paket med 3 möten: 2100 SEK
    Innehåller 3 möten: ett första möte (ca 45 minuter) där vi pratar om din aktuella situation och dina mål, din uppgift är att föra en matdagbok; under det andra mötet (ca 60 minuter) diskuterar vi din matdagbok och du får förslag på vad du kan förbättra; under det tredje mötet (ca 30 minuter) analyserar vi om du har nått dina mål med kostförändringen eller om vi behöver mer förbättringar.
    Om fler möten behövs får du dem till ett reducerat pris på 500 SEK per möte

Bokning eller frågor via följande formulär:

Bokning eller frågor

Professionell. Enkelt. Framgångsrikt.

Beskriv kortfattat vad det handlar om. Se till att det inte finns något fel i din e-postadress och ditt telefonnummer så att du får mitt svar. Jag återkommer till dig så snart som möjligt!

Begär rådgivning

Till integritetspolicy