Om mig

Hälso- och kostrådgivare

Jag har sedan min ungdom varit intresserad av hälsa, näring och ett hälsosamt liv. Under årens lopp har jag skaffat mig en bred kunskap och med utbildningen till "holistisk nutritionist" har jag skapat möjligheten att förmedla denna kunskap till andra människor. I detta arbete drar jag nytta av en mängd erfarenheter som sträcker sig över flera år.

Det är ett otroligt fenomen hur människokroppen alltid strävar efter att läka, om vi bara låter den göra det! Jag vill visa dig hur du också kan göra detta.
Det är min brinnande önskan att med entusiasm, min kunskap och min erfarenhet följa med dig på vägen mot bättre hälsa.

Varje väg börjar med ett första steg.
Ta detta steg nu!

Vad jag erbjuder dig

Dina fördelar

Kompetens

Dra nytta av min erfarenhet i över 20 år inom området hälsosam kost, mikronäringsämnen, viktminskning / fettförbränning och hälsofrämjande.

Personlig & individuell

Min rådgivning är alltid personlig och individuell. Konsultationer för kosttillskott är till och med kostnadsfria. Jag behandlar varje kund med värdighet och respekt och lyssnar noga på deras mål och behov.

Åtagande

Mina relationer med mina kunder går långt utöver försäljningen av standarderbjudanden. Jag vill visa dig hur du kan leva ett bättre och hälsosammare liv och stödja dig holistiskt och med fullt engagemang.

Frågor eller information?

Professionell. Enkelt. Framgångsrikt.

Ställ frågor och få information. Beskriv kortfattat vad det handlar om. Se till att det inte finns något fel i din e-postadress så att du får mitt svar. Jag återkommer till dig så snart som möjligt!

Begär rådgivning

Till integritetspolicy