Rådgivning om viktminskning

Viktminskningsrådgivning omfattar ett inledande samtal där du berättar om din nuvarande fysiska situation och vilka mål du vill uppnå.
Du följer ett program i minst tre månader. Detta bygger på en kostförändring i kombination med användning av högkvalitativa kosttillskott som optimalt stödjer kroppen under viktnedgångsprocessen. Detta hjälper dig att gå ner i vikt lättare och behålla viktminskningen stabil.

Det spelar ingen roll om du vill gå ner 5, 10 eller 30 kg. Allt är möjligt om du bara vill! Hur många kilo du vill gå ner i vikt avgör hur länge du ska använda programmet.

Jag kommer att följa med och stödja dig under hela programmet.

Rådgivning om viktminskning Lidhult Fitline

Pris - Rådgivning om viktminskning

Priserna för viktminskningsprogrammet beror på hur mycket du vill gå ner i vikt, dvs. hur länge du genomför programmet. Kontakta mig så kan vi diskutera dina mål under ett kostnadsfritt möte och jag kan sedan ge dig information om vad du kan förvänta dig för kostnader.

Bokning eller frågor via följande formulär:

Bokning eller frågor

Professionell. Enkelt. Framgångsrikt.

Beskriv kortfattat vad det handlar om. Se till att det inte finns något fel i din e-postadress och ditt telefonnummer så att du får mitt svar. Jag återkommer till dig så snart som möjligt!

Begär rådgivning

Till integritetspolicy