Beställ produkter online och få råd

Lev bättre än någonsin!

Frågor, fakta och felaktig kritik om produkterna Oberoende distributör av PM-International / FitLine

FitLine kritik och fakta FitLine produkter PM International AG

Vi har sammanställt en lista över vanliga frågor, fakta och felaktig FitLine kritik om produkterna FitLine och våra svar:

1. Vad är skillnaden mot andra produkter och vad är konceptet för transport av näringsämnen?

Många intresserade frågar sig vad skillnaden är mellan produktlinjen och andra kosttillskott eller kosmetika på marknaden, och varför det är bättre att använda dem. Skillnaderna är i själva verket inte uppenbara vid en första anblick och syns inte på ingrediensförteckningarna. Men de som provar produkterna själva upplever oftast skillnaden mycket snabbt. Trots alla förklaringar är det viktigaste att du själv testar produkterna i minst tre månader, för det är din erfarenhet och din personliga känsla som räknas!

Den avgörande kärnkompetensen och det unika säljargument som gör produkterna så framgångsrika och populära över hela världen är det så kallade näringstransportkonceptet. Näringstransport Konceptet transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs — på cellnivå, inifrån och ut.

Konceptet för leverans av näringsämnen är INTE en specifik ingrediens som du hittar på ingrediensförteckningar! Det är en teknologi som är unik för tillverkaren och som stöder absorptionen av näringsämnen.

Naturligtvis är kvalitetskriterier som GMP-produktion och testning för Kölner Liste® också extremt sällsynta hos andra tillverkare. Förutom konceptet för transport av näringsämnen finns det andra särskilda egenskaper: Ytterligare mycket innovativ teknologi för beredning av näringsämnen eller värdegivande råvaror, för produktion och sammansättning, särskilda formuleringar osv.

Eftersom de är skyddade av över 70 patent är de unika, delvis flera år i förväg jämfört med resten av marknaden, och du kan använda dem exklusivt i denna produktserie! De har ju inte uppstått över en natt, utan är resultatet av kostnadsintensiv forskning, utveckling och innovation under flera decennier!

Om du hör någonstans att andra tillverkare också skulle använda sådana teknologier (som sedan konstigt nog kallas på samma sätt som "konceptet för transport av näringsämnen", som har funnits och varit skyddat sedan 1993), så kan det vara så, men de är inte samma sak. Den avgörande faktorn är alltid vad du verkligen får ut av det i efterhand, inte vad någon säger till dig. Det är mycket få företag som har möjligheter och medel för den typ av forskning som ständigt bedrivs här. Det finns skäl till att till exempel idrottsföreningar och professionella idrottare över hela världen använder dessa produkter utan sponsring och inte produkter från vissa andra tillverkare.

2. FitLine Produkterna är "för dyra". Varför, och hur kan jag ändå köpa dem?

Produkterna är faktiskt mycket billiga i förhållande till mervärde, innovation, kvalitet osv. Till och med ett glas apelsinjuice på en restaurang kostar i dag mer än den fullständiga dagliga försörjningen från vår Optimal Set. Produktlinjen riktar sig till personer som värdesätter sin kropp och som vill använda det bästa på marknaden.

Alla de faktorer som anges i punkt 1, t.ex. kvalitet, GMP-produktion, oberoende tester, långsiktig forskning osv. kostar stora summor pengar. Enbart för utvecklingen av nya produkter för 2021 investerades 3 miljoner Euro. Frågan om huruvida ett apoteksmärke som säljer en produkt för 15 SEK också gör något liknande är säkert överflödig. Det är ditt beslut om du vill investera pengarna på rätt ställe eller spendera dem på fel ställe. De flesta användare inser efter en kort tid att de tidigare ofta har investerat sina värdefulla pengar på fel sätt, eftersom de till synes "billiga" produkterna inte gav något mervärde.

Vi har också ofta sett leverantörer som erbjuder sina produkter till ett mycket högre pris, men som inte har dessa kvalitetskriterier, teknologier och innovationer. Detta blir ofta tydligt när du listar alla ingredienser från FitLine Optimal Set och räknar om dem med andra tillverkare som oftast bara erbjuder dem i enskilda produkter! Ofta får du det dubbla priset, men du har fortfarande inte den unika teknologin, som t.ex. konceptet för transport av näringsämnen!

Det positiva är att alla som vill har råd att köpa produkterna. Detta säkerställs genom de utmärkta möjligheter som tillverkaren erbjuder, t.ex. krediter för kundrekommendationer, rabatter via abonnemang eller till och med partnerprogrammet. Det är inte många tillverkare som har sådana erbjudanden! Om du har några frågor, kontakta oss!

Om du fortfarande tycker att produkterna är för dyra, måste du använda kapslar och pulver från snabbköpet. ;-)

3. Hur snabbt gynnar produkterna mig, hur länge kan jag ta dem och kan jag ta för många näringsämnen?

Våra näringsprodukter är utformade för att tas dagligen och på lång sikt. Precis som du äter varje dag kan du använda dem varje dag, på lång sikt. Det är därför de kallas "kosttillskott". De är utformade för att hjälpa dig att kompensera eventuella näringsbrister dagligen. Men inte för att förse dig med stora mängder näringsämnen under några veckor, som en kur, så att du sedan är "försörjd" igen under ett år.

Många användare verkar dock ha en sådan uppfattning. Tänk dig att din kropp behöver vissa näringsämnen systematiskt, dvs. dagligen. Detta beror på att de flesta av dem inte kan lagras länge, att de konsumeras ständigt, ibland till och med mycket snabbt, och att de inte kan tas in i stora mängder på en gång. Efter principen att bygga upp ett slags lager som man kan använda under ett år. Man äter inte för ett år på en vecka, eller hur? Vår kropp fungerar inte på det sättet. Därför är påståenden som "mina celler är nu fyllda" helt enkelt ett missförstånd.
Vad betyder det?
De produkter som du kan få från oss är inte högdosprodukter som fyller på alla dina näringsbrister över en natt. Ur biologisk synvinkel skulle det inte fungera alls! Din kropp har en viss kapacitet att ta upp näringsämnen och behöver också tid för att anpassa sig, assimilera dem, för att reparera etc. Dina näringsdepåer är inte bara en fråga om tid. Dina näringsdepåer är inte tomma över en natt, utan eventuella brister utvecklas under en lång tidsperiod. Du behöver alltså också tid för att fylla på eventuella brister. Det är en process som går framåt varje dag!
Men tack vare den utmärkta kvaliteten och teknologin som produkterna är baserade på kan du dra mycket större nytta av dem.
Om du följer den rekommenderade doseringen finns det inga överdoser, eftersom formlerna är utformade för ett balanserat dagligt behov.

4. Jag är vegan eller tål inte gluten, fruktos eller laktos - vad kan jag använda?

Du kan också använda många av våra produkter i sådana situationer. De flesta av dem är veganska, laktosfria och glutenfria. Vissa produkter innehåller små mängder fruktos. Det är bäst om du kontaktar oss så att vi kan ta reda på vilka produkter som är lämpliga för dig och om du kan använda dem. Vi kan också skicka dig produktlistor sorterade efter dessa kriterier!

5. Varför och varigenom är näringsdryckerna söta? Varför ingår vissa sockerarter?

Detta är en av de vanligaste och mest missförstådda FitLine kritikpunkterna. Nyttan och därmed den korrekta bedömningen av en näringsdryck beror på näringstätheten och på näringsämnenas upptagningsförmåga och användbarhet.
För att dryckerna ska kunna njutas måste de smaka gott, annars kommer de att stå kvar i skåpet från och med i morgon. Den söta smaken i dessa drycker uppnås huvudsakligen, och i vissa produkter uteslutande, av ett smaklöst steviaextrakt och inte av socker.
Vissa produkter innehåller sockerarter, t.ex. naturlig fruktos, som bärare av näringsämnen och som behövs för detta ändamål i samband med viss teknologi. Syftet med dessa ingredienser är alltså inte att uppnå sötma. I vissa andra FitLine produkter krävs vissa mängder kolhydrater (sockerarter) enligt lag.
Vi kan ge dig listor som visar de korrekta sockernivåerna. I dessa ser du att näringsdrycker endast innehåller en bråkdel av den mängd socker som vanliga livsmedel innehåller, samtidigt som de ger ett enormt mervärde. Med ett äpple äter du till exempel redan 7 gånger mer socker än med vår kvällsdryck, som dock ger dig supermängder av näringsämnen. Så om du vill minska på sockret är det klokt att först minska på de andra saker som är riktigt dåliga för dig.

6. Finns det några kemiska eller skadliga ingredienser?

FitLine Kosttillskotten är naturligtvis fria från syntetiska aromer, färgämnen, konserveringsmedel och andra skadliga ämnen. Produktion enligt GMP-standarden utesluter skadliga ämnen och föroreningar. Råvarorna väljs ut eller produceras enligt högsta kvalitetskriterier, t.ex. genom fermentering från växter och inte genom kemisk syntes, vilket är fallet med koenzym Q10 eller citronsyra. Detta är miljömässigt och kvalitativt viktigt och inte en självklarhet överallt.
Dryckernas fina färger uppnås genom vegetabiliska färgämnen, t.ex. från rödbetsjuice eller karotenoider. Du kan också se detta i ingrediensförteckningarna! Vitaminer som d- och c-vitamin kommer också från naturliga källor!
Begreppet "arom" omfattar rent naturliga aromer och delvis patenterade recept på "örtaromer".
Oberoende kontroller som ELAB Analytik GmbH, där du kan se de offentliga resultaten via en QR-kod, och Cologne List® för dopingfria produkter kontrollerar också att produkterna inte innehåller något som inte hör i dem.
Du hittar sällan så rena och välkontrollerade livsmedel och kosttillskott på marknaden!
Har du några ytterligare detaljerade frågor eller frågor om kosmetiklinjen, som också lägger stor vikt vid bra råvaror, ingredienser och undvikande av skadliga ämnen? Du är välkommen att skriva till oss!

7. Vad består omega-3-fettsyror av? Varför är dem så speciella?

dag finns det två olika varianter av omega-3-fettsyror: antingen kommer de från havsfisk från vår egen och därmed kontrollerade föroreningsfria uppfödning. Eller från mikroalger när det gäller veganska produkter. Fördelarna, liksom priserna och mängderna EPA- och DHA-fettsyror, är identiska i båda versionerna. Vi rekommenderar därför att du använder veganska omega-3-fettsyror!

Efter flera års utveckling kunde veganska omega-3-fettsyror erbjudas. För detta ändamål odlas motsvarande mikroalger som producerar DHA och EPA i egen regi. Fettsyrorna extraheras sedan och tillsätts till en läcker, smakoptimerad formel (apelsinsmak) med hjälp av en teknologi som också är exklusiv för tillverkaren. Den här patenterade teknologin ökar biotillgängligheten och ser till att du kan tillsätta FitLine omega-3-produkterna i dina drycker.
På så sätt är de viktiga fettsyrorna nu även tillgängliga för veganer och vegetarianer som vill undvika fisk.

Omega-3-produkterna tillverkas också enligt GMP för maximal kvalitet och renhet, skyddas optimalt från oxidation och förvaras svalt fram till leverans. När du får dem bör du också lägga dem i kylskåpet och konsumera dem snabbt. Omega-3-fettsyror oxiderar snabbt, och därför kan man anta att kvaliteten hos många leverantörer som erbjuder okylda kapslar är sämre.

8. Varifrån kommer Q10 och vad är speciellt med det?

Coenzym Q10 framställs genom jäsning av växtråvaror. Ingen kemisk syntes används! Precis som för omega-3-fettsyror används patenterad, egenutvecklad teknologi för optimering, vilket ger dig en kvalitet som är unik i världen.

9. Vad rekommenderas för barn?

Produktlinjen omfattar en näringsdryck som är särskilt utformad för barn upp till 12 år: PowerCocktail Junior. Annars kan du också använda omega-3-fettsyrorna mycket bra för barn, och naturligtvis yoghurt.
Det är bäst att prata om dina funderingar om ditt barn i ett personligt samtal med oss!

10. Vilka produkter är lämpliga för professionell idrott?

Produkterna används och rekommenderas av tusentals idrottare, högpresterande idrottare och många internationella idrottsförbund världen över. Förutom den exklusiva kvaliteten och teknologin är orsaken till detta den certifierade dopingfria statusen enligt Cologne List®.
Du kan läsa mer, beställa material och se de viktigaste rekommendationerna i avsnittet om tränings- och sportprodukter. För ett individuellt produktval är det bäst att utnyttja vår idrottsrådgivning.
Förresten, idrottare är inte sponsrade av tillverkaren!

11. Jag vill gå ner i vikt, hur fungerar det?

Vi erbjuder dig olika sätt att gå ner i vikt. I produktsortimentet finns måltidsersättningsbars eller shakes. (Om du ersätter två av dina dagliga huvudmåltider med en måltidsersättning som en del av en lågkaloridiet hjälper det dig att gå ner i vikt). Om du vill ha ett komplett program med en bra kostförändring, recept och personligt stöd kan du hitta mer information i avsnittet Viktminskningsprogram. Du bör kontakta oss för detta så diskuterar vi dina möjligheter, processen och priserna och ger dig personligt stöd under hela programmet om du vill.

12. Jag skulle vilja ta emot gratisprover, hur gör jag det? Vad är 30-dagars-pengarna-tillbaka-garantin?

Tillverkaren erbjuder inte gratis engångsprover. Ett sådant erbjudande skulle inte vara till någon nytta för dig eftersom du bara kan uppleva produkterna om du använder dem under en längre tid. Smaken av produkterna som tas som dryck är mycket god och enligt vår erfarenhet tycker minst 99,9 % av alla användare om dem. Om du har en produktrådgivare eller användare i din närmaste omgivning kan du naturligtvis be dem ge dig ett prov.

I stället har företaget ett särskilt bra erbjudande till dig: Den 30-dagars-pengarna-tillbaka-garantin gör det möjligt för dig att prova en produkt i några veckor på tillverkarens risk. Det gör det mycket lättare för dig att avgöra om du vill prova eller använda produkterna under en längre tid. För att göra anspråk på garantin behöver du bara returnera produkten till företaget inom 30 dagar. Du ansvarar själv för portot.

Det är viktigt att du inte tror att detta är en garanti för att du kommer att uppleva speciella "effekter" under denna period, det är inte syftet med erbjudandet. Din kropp behöver mycket mer tid om näringsbrister verkligen ska åtgärdas. Så ha rätt förväntningar och ge dig själv många månader för att få en riktig resultat! Pengarna-tillbaka-garantin är bara ett sätt att prova produkterna för att få ett första intryck.

Har du några andra frågor om produkterna, fakta eller kritik?

Saknar du en fråga eller behöver du mer information om produkter, FitLine fakta eller FitLine kritik? Eller en personlig rådgivning? Skriv då till oss genast med hjälp av vårt rådgivningsformulär. Som oberoende partner från PM International / FitLine med mer än 20 års erfarenhet hjälper vi dig på ett kompetent sätt.

Rådgivning

FitLine produkter PM International AG

Webbutik

Beställ originalprodukter i webbutiken

Webbutiken

Produkter FitLine Kosttillskott

Produktlinjen

Bekanta dig med de viktigaste näringsdryckerna och lär dig mer om kvaliteten och de speciella egenskaperna hos den globalt populära produktserien.

Info produkter

FitLine produktexperter sedan 2001

Rådgivning

Ta del av vår kostnadsfri rådgivning om produkterna och alla dina frågor

Rådgivning

Dra nytta av vår kompetens & service

  • Personlig och individuell rådgivning och stöd
  • Dra nytta av vår erfarenhet sedan 2001
  • Gratis, snabb och tillgänglig för dig varje dag!